-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By CopywriterPaulina
Jestem od niedawna czytelniczka forum oraz początkującą copywriterką, kreatywną ze sporą ilością wolnego czasu. Oprócz copywritingu rozwijam się także w różnych dziedzinach oferujących taką formę pracy. Więc jestem również otwarta na wszystkie ciekawe pracę zdalne za pośrednictwem internetu. Zapraszam do owocnej współpracy. Osobom zainteresowanym chętnie podam e-maila.
Pozdrawiam, Paulina.
-
By zaklopotanyBolek
W związku z rozwojem naszej spółki tym razem poszukujemy osoby na stanowisko Specjalista ds. SEO - praca stała na umowę, może być też pół etatu lub zlecenia - napisz jaka oferta Cię interesuje
Główne obowiązki:
- optymalizacja stron
- budowa i zarządzanie zapleczem pozycjonerskim
- obsługa narzędzi wspomagających seo - prosze o wypisanie używanych oraz stopień zaawansowania np: zennoposter - poziom zaawansowany itp
- analiza efektów i skuteczności poszczególnych zadań
- współpraca z copywriterami
Oferujemy
- pracę zdalną
- pracę przy konkretnych projektach
- atrakcyjne wynagrodzenie w zależności od doświadczenia i umiejętności
- premię za dobre wyniki
- możliwość realizacji własnych pomysłów i wdrażanie własnych kreatywnych rozwiązań
Przy aplikowaniu na stanowisko proszę o wyrażenie zgody na przetworzenie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych.
Kontakt:
pytanie.norwich@gmail.com
-
By arkoty79
Witam
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajmuje się tworzeniem stron internetowych w oparciu o Wordpress. Jeśli potrzebujesz strony internetowej, albo masz jakiś problem z Wordpress-em. Napisz do mnie chętnie pomogę...
Kontakt:
arek-strony@wp.pl
https://arek-strony.pl/
-
By MateuszI
Zgodnie z tematem wykonam 10 publikacji na zadbanych serwisach z ruchem organicznym. Wykonuje max 5 zleceń w miesiącu. Domeny linkowane i tworzone publikacje w formie newsów tematycznych.
- Wymagania minimum tekst 2500 znaków ( bez mieszarek )
- Max 2 linki w treści
- Tekst przygotowany i zoptymalizowany jeżeli chodzi o nagłówki
- Tematyka - Finanse, Forex, Krypto, Nowe technologie
Domeny z parametrami na grafice
.
Cena bez tekstów 350 zł netto za publikacje 10 tekstów
Nie przygotowuje tekstów
Termin realizacji publikacji 3-5 dni roboczych
Kontakt: PW / biuro@seoaffiliate.pl
SeoAffiliate.pl
Stargardzka 26
73-200 Choszczno
594-155-35-21
-
By joanna11
Cześć,
Strona usługowa. Jaki CMS polecacie biorąc pod uwagę wyłącznie kwestie SEO? Działania na rynek polski w domenie .pl i międzynarodowy .co.
Zastanawiamy się nad poniższymi:
1. Wordpress
2. Drupal
3. Contentful
4. Cloudflare
5. Unbounce
Dzięki za wszystkie rady 😊
-
Recommended Posts