suave Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 To się powtarza w pewnym sensie w co drugim topicu: nie dodawać z tym samym anchorem do miliona katalogów dziennie, ewentualnie jak ktoś ma możliwość nie wstawiać tak linków na zaprzyjaźnionych stronach. Wyjście z piachu to potem kwestia czasu i cierpliwości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Bo mozna zrobic "ku-ku" innym majac taka wiedze. A to juz jest malo bezpieczne nawet dla mnie. ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lind-Lau Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 A ja mam radę konkretną: Wstaw linka do stopki Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 z odpowiednim anchortextem zycze owocnego czytania. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgpro Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dziekuje bardzo za odpowiedzi a wiec zaczynam nauke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolosek Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Powodzenia, przede wszystkim ważna jest cierpliwość. Warto też w zanadrzu miec jakąś zapasową domenę i stronę związana z stroną. Jak się jednej zrobi kuku to druga będzie Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.