marioccp Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Co powiecie na temat w ktorym piszecie o nie uczciwych ludziach wymieniajacych sie linkami? Tzn wymieniasz sie a za 2 tygodnie nie ma twojego linka. Osobiscie mnie to wk**** Mozna pisac strony tego typu lub nicki osob ktore was oszukaly. Jezeli spasi temat mozna bedzie przykleic i przeniesc do odpowiedniego dzialu. Mysle ze w jakis sposob to pomoze wszystkim, wiele ludzi sie najpierw zastanowi przed podjeciem dzialan szkodzacych pozycjonowaniu. Bedzie to temat, w ktorym piszesz tylko strony badz nicki, to nie miejsce na wyjasnienia osob wymienianych. Bo go**o mnie to obchodzi z jakiego wymyslonego, kosmicznego powodu moj link zniknął! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Może lepiej aby byłby to topic zamknięty i przyklejony a jeśli ktoś was oszuka zgłsza się do moda on umieszcza tam nick i stronkę. Bo jeśli każdy by pisał to niezły burdel by się tam zrobił prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 a nie prościej sobie po prostu napisać skrypcik, który posprawdza raz dziennie czy nasze linki są tam gdzie być powinny? i nie ma kłopotów Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 marioccp --- Normalna część postu --- Mam nadzieje że rozumiesz? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Oj było już parę tematów z blacklistą nieuczciwych osob wymieniających się linkami, żadna nie przeszła. Ja natomiast mogę Ci z doświadczenia polecić czlowieka, z którym warto wymienić się linkiem: PAWKA - dobry kontakt - jak zdejmuje to pisze. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Bedzie to temat, w ktorym piszesz tylko strony badz nicki, to nie miejsce na wyjasnienia osob wymienianych. Bo go**o mnie to obchodzi z jakiego wymyslonego, kosmicznego powodu moj link zniknął! marioccp jesteś pierwszą osobą na tej liście, bo jak napisałeś gó**o mnie obchodzą Twoje wytłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 lolki, też go zgłosiłem więc tym bardziej jest niewiarygodny. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 MMP ja go zgłosiłem na listę bo za duży dzisiaj upał a ty z jakiego powodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 a ja sobie kupilem kiedys dozywotniego linka na jakiejstam stronie na allegro, minelo z pol roku i linka nie ma a zapomnialem wystawic komentarz i mnie teraz kusi Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topbi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Z wystawianiem negatywa na Allegro nie jest tak różowo Ja np. nie chciałbym dostać w odwecie pierwszego negatywa (380 pozytywnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Lolki, dokładnie taki sam powód stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zeby bylo jasne ja nie zdejmuje nigdy linkow pierwszy bez przyczyny wiec prosze nie wprowadzac blad! Widze ze polityce niektorych ludzi zagraza ten temat i jego konsekwencje. Nic pozostaje samemu tworzyc czarna liste, niech i tak bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 też mnie to denerwuje i popieram wszystkie akcje związane z tępieniem tego rodzaju oszustw. Dorzuciłbym jeszcze do listy stado pokemonów którzy pobierają zaliczki za dodawanie do katalogów i tego nie robią Pierwszy to koleś z webhelp o nicku słoneczko STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 No taka postawe to rozumiem! Reszta BK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.