najnowszy Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 witam jak w temacie czy da sie cos zrobic z ta strona, wecleareverything.co.uk wypozycjonowac, napewno niezbedna bedzie korekta strona jest stara nie wiem co bylo z nia robione pod wzgledem pozycjonowania itp jesli to naiwne pytanie poprostu je zignoruj, nie wylewaj na mnie swoich frustracji dziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czy te pytanie jest na prima aprylis:) Po prostu na początek poczytaj trochę o optymalizacji strony, a później zacznij dodawać linki, bo z tymi 80 marnej jakości serpów nie podbijesz udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najnowszy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 czytam i czytam, to nie prima aprylis po iloscimoich postwo widac ze jestem zielony, wlasnie kupilem ta stronke i zastanawiam sie co moge zrobic aby zwiekszyc na niej ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wiesz, ja słyszałem o gościu, który kupił wózek widłowy bo była tani... dopiero na drugi dzień zastanawiał się co z nim zrobić, bo nawet jeździć nim nie potrafił. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak na początek zastanów się co chcesz dzięki tej stronie osiągnąć, masz firmę działającą w tej branży? czy chcesz zrobić stronkę pod PP z branży ??? kij wie jakiej udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najnowszy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 kupilem firme z ta strona, zastanawiam sie czy co zrobic ze strona pozycjonowac tak jakwyglada teraz, update, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 stronka można powiedzieć ze była pozycjonowana prawie naturalnie, popracuj nad stronką, później nad optymalizacją, jak chcesz mieć topy to musisz stronkę zacząć zdobywać linki, sporo linków. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najnowszy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 wielkie dzieki, poprzeczytaniu sporej ilosci postow mam milon pytan ale najwazniejsze to: - czy likowac w katalogach (opinie podzielone na forum) - jesli juz to czy katologowac tylko w ang stronach, czy tylko z koncowka co.uk (z ciekawosci jak sie wypozycjonuje strona z koncowka .london) a moze w pl tez bo jak wielu userow pisze (link to link) thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomatic Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Poczytaj jeszcze o dywersyfikacji linków... Jeśli strona jest anglojęzyczna, to ja promował bym ją również (lub głównie) na anglojęzycznych stronach. Prosty program do fakturowania: finansis.pl/faktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uniaika Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kataloguj w rozsądnej ilości katalogów, na których jest ruch, tak abyś miał z nich jakieś wejścia na stronę. usługi brukarskie GryfinoWizaż SzczecinMakijaż Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zdobywaj linki gdzie się da, byle miejscówki były żywe i nie zaspamowane, katalogi szczególnie darmowe popularne są głównie w PL, ale wszędzie są fora, blogi gdzie można umieścić komentarze z linkiem udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.