Skocz do zawartości

czy da sie zrobic cos z ta strona

najnowszy

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jak w temacie

czy da sie cos zrobic z ta strona, wecleareverything.co.uk

wypozycjonowac, napewno niezbedna bedzie korekta

strona jest stara nie wiem co bylo z nia robione pod wzgledem pozycjonowania itp

jesli to naiwne pytanie poprostu je zignoruj, nie wylewaj na mnie swoich frustracji

dziaki

Wiesz, ja słyszałem o gościu, który kupił wózek widłowy bo była tani... dopiero na drugi dzień zastanawiał się co z nim zrobić, bo nawet jeździć nim nie potrafił.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

stronka można powiedzieć ze była pozycjonowana prawie naturalnie, popracuj nad stronką, później nad optymalizacją, jak chcesz mieć topy to musisz stronkę zacząć zdobywać linki, sporo linków.

wielkie dzieki,

poprzeczytaniu sporej ilosci postow mam milon pytan ale najwazniejsze to:

- czy likowac w katalogach (opinie podzielone na forum)

- jesli juz to czy katologowac tylko w ang stronach, czy tylko z koncowka co.uk

(z ciekawosci jak sie wypozycjonuje strona z koncowka .london)

a moze w pl tez bo jak wielu userow pisze (link to link)

thx

Zdobywaj linki gdzie się da, byle miejscówki były żywe i nie zaspamowane, katalogi szczególnie darmowe popularne są głównie w PL, ale wszędzie są fora, blogi gdzie można umieścić komentarze z linkiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności