BartK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam Wszystkich, jest to mój pierwszy post i prosiłbym o wyrozumiałość :-) Chciałbym zapytać Was o zdanie, która domena jest lepsza i dlaczego. Do wyboru mam dwie, nazwa24.pl (liczba pojedyncza24.pl) lub nazwy.eu (liczba mnoga.eu) Dla przykładu: pokoj24.pl lub pokoje.eu Która domena nadaje się lepiej do pozycjonowania peelka czy eu ? Z góry dziękuję za wszęlką pomoc i podpowiedzi. Pozdrawiam, Bart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zdecydowanie najbardziej do pozycjonowania nadaje się domena pokój69.pl. Nie wiem co się wszyscy tak uparli na to 24 A poważniej - to nie ma znaczenia. Wybierz tą wyglądającą lepiej i łatwiejszą do wypozycjoniwania. Pozdr, Z Edited: Miałem na myśli "do zapamiętania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Heh, pokój69.pl :-) dobre. Dlaczego 24 w nazwie, bo domena pokoj.pl była już zajęta. Cyferka 24 w domenie stała się dość popularna, ale nie wiem czy nie jest słabsza domena niż pokoje.eu Pozdrawiam, B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolosek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Hej, ja bym am wybral .pl Dla cełow pozycjonowania obie te domeny są ok, ale będzie Ci łatwiej dodawać .pl do katalogów. Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja bym am wybral .pl Dla cełow pozycjonowania obie te domeny są ok, ale będzie Ci łatwiej dodawać .pl do katalogów. A jaka jest roznica poza ukladem na klawiaturze pomiedzy .pl a .eu ?? Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litex Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie tylko 24.... tez jest mania na "4u" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
img Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 pokoj24.pl wydaje sie bardziej.. taki przyjazny oczom:) a jeszcze jakbys napisal o czym bedzie traktowala strona to moze sie okaze tez lepiej i bardziej... Wazne mimochodem zeby slowo kluczowe bylo w domenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suave Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie ma żadnej różnicy przy pozycjonowaniu. Przemyśl lepiej jaką domenę będzie Ci prościej wypromować - kolejną z liczbą 24, czy pojedyńcze słowo, które będzie się kojarzyć tylko z Twoją działalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zależy od pozycjonowanej frazy- pokój czy pokoje. Dodatkowo większość polaków nie wie, że są inne domeny niż .pl (no może nie większość, ale dużo jest takich matołów). A problemem przy domenie .pl może być właśnie słowo pokoj. Ciężko się to mówi przez telefon np. pokój.pl, ale bez u tylko o. Nie wiem czy mnie rozumiesz. Wiele osób mogłoby pisać pokój zamiast pokoj. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazeon Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 To moze "pokój.pl" ? A powazniej: Dla lepszego pozycjonowania chyba najlepsza bedzie "slowokluczowe-24.pl" Ale ja si ena tym nie znam mw.org.pl Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty? Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie. Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.