missy Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 witam zapraszam do oceny: www.podroze.strefa.pl stronka zawiera fotogalerie z podróży pzdr a i jeszcze jedno prosze o ocene rozkladu reklam na stronie glownej i podstronach missy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 + klikany link + kolorystyka / oprocz tego zoltego w formularzach - https://www.podroze.strefa.pl/pl_kontakt.html - nie pasuja mi kolory formularza do calosci projektu - na glownej, ramka z przewijanymi nowosciami, wg mnie usun ja albo jakos lepiej wlacz ja do projektu bo wydaje sie wyrwana od reszty projektu ~ moze zmniejsz czcionke w stopce? ~ jestes podroznikiem to wrzuc na top w belke jakas extra fotke a nie jak teraz jest tylko jednokolorowa wg mnie troche za duzo naciapales naraz na stronie. wszystko jest w jednym miejscu. moze zrob uklad 3 kolumnowy? cos ala typowy portal? 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missy Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 dzieki za ocene kolory - nad tym bede jeszcze pracowal ramke z nowosciami wywalilem. juz mi ktos zwracal na to uwage co do belki na gorze - to w przyszlosci dopracuje. czekam na natchnienie pzdr missy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 acha i moze wywal troche tych reklam google? robi sie z tego choinka szczegolnie z topu, strona robi sie mniej czytelna. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missy Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 acha i moze wywal troche tych reklam google? robi sie z tego choinka szczegolnie z topu, strona robi sie mniej czytelna. reklamy sa na razie w fazie testow. jesli ten kanal bedzie malo dochodowy to go wywale oczywiscie missy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 U mnie prze przy automatycznej zmianie zdjęcia po lewej pojawia się takie wkurzające coś, niestety nie mogę tego odczytać gdyż znika za wcześnie, wygląda na jakąś reklamę. Bardzo męczy oczy... Zajmuje cały obszar grafiki i pasek o jej szerokości na górze strony. Wygląda tak jak gdyby Addsy googli zwiększały wysokość, być może to tylko na FF pod linuxem, albo poprostu przez długie ładowanie się grafiki, chociaż nie wydaje mi się - za wolnego łącza nie mam... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missy Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Veal a moze uda Ci sie zrobic zrzut ekranu moze faktycznie pod linuxem sie troche sypie. sprawdzalem pod win na firefoxie, operze i msie i nie ma takich cudow missy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Miałem problem ze złapaniem tego na screena ale zauważyłem, że wyświetla się też po najechaniu na elementy menu: "afryka południowa" i "egipt". tam dało się już przeczytać ale uchwycić tego nie mogłem, wyświetla się blok "Najnowsze komentarze" pierwszy od isia ostatni od fiona7... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missy Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 dzieki. wyglada na to ze sa jakies problemy z CSS ale tylko pod linuxem missy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.