M@Ster Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witam! jak zrobic, aby moja reklama pojawiała się nie jako box, tylko zaraz nad wynikami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Musisz mieć bardzo wysokie CTR reklamy wtedy GAW Cię tym nagrodzi lub trafić na testy Google, gdzie są wrzucane na górze i na dole wyników. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Ster Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A mozna za to im zapłacic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie ma możliwości zakupu i nie masz na to wpływu. Kiedyś testowałem i dawałem nawet 10 zł za klik i i tak nie wskoczyło to w te miejsca. Gdzies w G. pisało, że jest to pewnego rodzaju bonus przyznawany za wysokie CTR. Pewnie się to jeszcze łaczy z długim okresem wyświetlania i wysokością miesiecznego budżetu. Ale tego na 100% nie wie mikt prócz G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mnie się pare razy zdarzyło mieć link ponad wynikami ale było bardzo mało innych boksów, więc pewnie moje 0,10 za klik i dzienny 1 zł zostało nagrodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kiedyś testowałem i dawałem nawet 10 zł za klik To nie tak dużo, ostatnio testowałem strone firmy za 150 zł za klika. Klikaność po 3 dniach 0 to się nazywa nietrafienie w dane hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
img Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mi sie przytrafilo byc ponad wynikami ale tak jak wczesniej pisal Kadzielawski, budzet ustawilem masakryczny i max za klik tez. Po takich niedlugich doswiadczeniach z google adwords stwierdzilem ze te pieniadze lepiej jest zainwestowac w pozycjonowanie. Jeszcze nie zainwestowalem ale stwierdzic stwierdzilem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Genealnie jezeli dysponujesz "uczciwym" budzetem na linki to nie mam najmniejszego problemu.. obecnie mam kampanie za ktore place od 0,3 do 3 PLN za klika, wszystkie sa na niebieskim polu. Niebieski pasek ma swoje ogromne plusy.. CTR skacze w gore bardzo mocno, ma tez jednak swojego minusa.. koszt reklamy jest czasem astronomiczny.. generalnie rowniez polecam pozycjonowanie;) f. f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 generalnie rowniez polecam pozycjonowanie;) f. Oczywiście, ale jeśli klient tydzień temu załozyl stronę i chce mieć jakakolwiek oglądalnośći w nastepnym tygodniu to... I tu są potrzebne linki sponsorowane. Oczywiście w prespektywie czasu należałoby się pozycjonować, ale z drugiej strony co sie stanie jeśli wszyscy będa się pozycjonować? W którym momencie pozycjnowanie przyjmie niezdrową powszechność. Kiedyś to nastąpi a wtedy znów ... Linki sponsorowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Moja strona cały czas jest ponad wynikami. Kliki za 20 groszy, budżet dzienny około 10 zł. Fraza: proxy Strona w adwords około tygodnia. hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci! wzory umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 To nie tak dużo, ostatnio testowałem strone firmy za 150 zł za klika. No to gratulacje. Co chciałeś tym osiągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wszystko zależy od odpowiednio wysokiego CTR. Zauważyłem, że jeżeli jest ono na poziomie ok. 4,5% reklama pojawia się na niebieskim pasku nad wynikami. Zalezy to penie tez od wyników konkurencji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wszystko zależy od odpowiednio wysokiego CTR. Zauważyłem, że jeżeli jest ono na poziomie ok. 4,5% reklama pojawia się na niebieskim pasku nad wynikami. Zalezy to penie tez od wyników konkurencji. Pozdro Niestety nie. Prowadzę trochę linkow i nawet jesli sa na poziomie CTR 7-8% to nie wchodzą na górne pole. Konkurencja z linkow tez nie ma tam umieszczonych wyników. Moja strona cały czas jest ponad wynikami. Kliki za 20 groszy, budżet dzienny około 10 zł. Fraza: proxy Strona w adwords około tygodnia. Jak długo już masz tą reklame? Jaki miałeś CTR przed przeskokiem na górny pasek? Możesz zdradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wszystko zależy od odpowiednio wysokiego CTR. Zauważyłem, że jeżeli jest ono na poziomie ok. 4,5% reklama pojawia się na niebieskim pasku nad wynikami. Zalezy to penie tez od wyników konkurencji. Pozdro Niestety nie. Prowadzę trochę linkow i nawet jesli sa na poziomie CTR 7-8% to nie wchodzą na górne pole. Konkurencja z linkow tez nie ma tam umieszczonych wyników. Moja strona cały czas jest ponad wynikami. Kliki za 20 groszy, budżet dzienny około 10 zł. Fraza: proxy Strona w adwords około tygodnia. Jak długo już masz tą reklame? Jaki miałeś CTR przed przeskokiem na górny pasek? Możesz zdradzić? Ja mam reklame od poczatku roku, 5.40CTR i 30zl na dzien (ale nie wiecej klikaja jak 10-20zl) i mam zawsze na niebieskim. Troche to drogie... Akurat zmienilem tekst reklamy i reklama znikla z niebieskiego pola, teraz boje sie cokolwiek tam zmieniac ale fakt ze dojdzie do tego ze kazdy bedzie mial reklame, kazdy SEO bedzie robil i co bedzie?? Kuzwa komar mnie uwalil ;( to tak OT :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.