michaltychy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam Wiem że moze zle szukałem ale nie znalazłem tego tematu. Jak to jest że google nie widzi linków prowadzących do strony? Moja strona jest juz zaaindeksowana w google dobre pare miesiecy i pod tym wzgledem nic sie nie zmieniło. PR tez caly czas =0 mimo iż dodaje strone regularnie do katalogów, a nawet stron z płatnymi linkami. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setia Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Słabo szukałeś google nie pokazuje wszystkich linków prowadzących do strony tylko próbkę i tylko po aktualizacji która jest raz na x miesięcy. Nie pokazuje nie oznacza że google nie wie że są takie linki. Pozdrawiam Bartek Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach Telefonia internetowa MyFon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 dokładnie tak jest a PR ma aktualizację kilka razy na rok, Google nie pokazuje linków ale je zlicza Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaltychy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 czesto wieksza probke linkow mozesz uzyskac jak sobie wpiszesz w googlu "domena". Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.