BukMarek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak poprawić pozycję w wyszukiwarce WP? Mam już pierwszą stronę, ale chcę wyżej... Witryna jest dodana do Katalogu WP, wyświetla się na ostatniej pozycji pierwszej strony wyników. Jak można wzbić się wyżej? Znacie jakiś sposób na WP? Wywiad z UPR Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wysłać kolejnego smsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BukMarek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wysłać kolejnego smsa. Według tego, co przeczytałem na forum, to kolejnym SMS-em możemy co najwyżej odświeżyć kopię naszej witryny w WP. Masz inne zdanie? Czy wyszukiwarki "marginesu" (Onet, WP) naprawdę aż tak się różnią od Google? Co ma największy wpływ na segregację wyników? Wywiad z UPR Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Sposob wyszukiwania onetu czy wp jest zupelnie inny od google. Poczytaj troche stare posty, przeanalizuj strony ktore zajmuja czolowe pozycje w onecie i wp a dowiesz sie na co zwracac uwage. Onet lubi spam glownych fraz na stronie i w meta, linki tez sa wazne ale nie najwazniejsze, powiedzialbym ze maja taka wartosc jak dla google <meta> Poza tym trzeba wiecej czasu na oneta niz na G w sensie ze trezba czekac dluzej na aktualizacje wynikow. Ja ze swoja strona piersze pojawilem sie w tych marginalnych szukarkach, potem przyszedl czas na google ale to juz trzeba popracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 To smutne ale prawdziwe. Żeby wskoczyć na I miejsce w WP.PL wystarczy wysłać SMS-a i gotowe. Pozdrawiam Katalog Stron DSI - Dobre Strony Internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Chesz być 1 w Onet to bardzo proste ----> Kup boks reklamowy Choć mi się udało bez boksu wskoczyć na 2 miejsce prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 To smutne ale prawdziwe. Żeby wskoczyć na I miejsce w WP.PL wystarczy wysłać SMS-a i gotowe. Pozdrawiam podaj namiar na smsa, chetnie skorzystam :] Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 katalog.wp.pl _> doaj strone _> a tu jzu wszytko pisze. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BukMarek Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Moja witryna na pożądane hasło wyświetla się na ostatniej pozycji pierwszej strony wyników. Jest dodana do Katalogu WP. Twierdzicie, że wysłanie kolejnego SMS-a może zmienić moja pozycję? Co miałbym zrobić - skorzystać z opcji "Zmień wpis o stronie"? Pozdrawiam. PS. W boksach Onetu reklamuję się od kilku miesięcy, a moja witryna nie jest nawet dodana do indeksu wyszukiwarki... I co ja mam począć? Wywiad z UPR Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 AQQry - katalog a wyszukiwara wp to dwie sprawy za smsa nie bedziesz wysoko w wyszukiwarze wp, ot co Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 kiedys za wyslanei sms i zmiane opisu w katalogu bylo sie wysoko. Teraz to wiele szczescia. jesli z nową strona udało ci się wejsc na pierwsza stronę wyników to się Ciesz gdyż wyzęj mozesz juz nie zajsc. Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.