zerocool Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 You are 82% correct.Your knowledge of basic SEO is good. Czas nad sobą popracować Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 bardzo prosze https://www.123promotion.co.uk/tools/seoquiz.php To podaj twoje odpowiedzi na takich pytan Taki testy są ok, ale często jest większiej niż jedna dobre odpowiedzi (to wtedy kiedy autor testu jest mniej inteligentny niż aplikantów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3nek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 1,5 miesiąca czytania forum i prosze You are 88% correct. Excellent answers - you know lots about SEO it seems. Czyli znajde prace u Ciebie ? Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Bez czytania pytań i większości odpowiedzi, na ślepo - 60% Też dobrze. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 You are 88% correct. Excellent answers - you know lots about SEO it seems. pora napisać kurs pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 64% a tak na marginesie to jakie przyjąć założenie, że competitor to idiota czy geniusz - :-) w zależoności od tego założenia rózne odpowiedzi na pytania . Po za tym każdy ma swoją technikę na redaktorów DMOZA ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Myślę że każdy miał przynajmniej dwa pytania w których się zawachał w odpowiedzi i przyszło mu do głowy że mogą być 2 poprawne odpowiedzi lub żadna, poza tym miałem przynajmniej 3 pytania w których ... polemizowałbym. EDIT: Teraz wyjdzie że się tłumaczę, ale to raczej taka wrodzona Polska podejrzliwość w stosunku do testów w których nie liczy się ilość a jakość i logiczne myślenie Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 To ja tez sie pochwale : You are 76% correct. Your knowledge of basic SEO is good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 A jakbyście to widzieli w formie testu? Jakieś przykładowe pytania/odpowiedzi mile widziane. bardzo prosze https://www.123promotion.co.uk/tools/seoquiz.php Dzięki, dobry quiz. Biore się za przetłumaczanie no i sprawdzanie poprawnych odp. Pozdrawiam Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decent Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 hehehe You are 86% correct. Excellent answers - you know lots about SEO it seems. Ten test jest do bani i tyle traz ten komu wyjdzie 70 % popadnie w samo zachwyt i będzie sie nazywał Specjalista ds/Pozycjonowania. Jeszcze taka uwaga jak bym maił kogoś zatrudnić to chciał bym aby pokazał(a) mi swoje zaplecze brzmi dwuznacznie określił (a) od kiedy zajmuje się pozycjonowaniem aby podał(a) mi adresy stron z których korzysta przy dodawaniu do katalogów, skąd czerpie wiadomości na temat pozycjonowania , z kim współpracował(a) (i tu można się skontaktować), i jakąś podpuchę typu co myślisz o tym aby korzystać z usług ludzi na allego za 10 zł jak by powiedział(a) że ok bo tanio itp to za dzwi. Liczy sie jeszcze kreatywność a test może być na początek tak aby zobaczyć czy zna się na temacie. ducent ----------------------------------------------------- POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA ----------------------------------------------------- Sklep Ezoteryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suave Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jeżeli umiejętności SEO chcecie oceniać na podstawie testu.. to nie wróżę zatrudniającemu najlepszej przyszłości. Bo przeczytać podręcznik i nauczyć się na pamięć formułek to jedno a praktyka to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Takie testy mają to do siebie, że muszę się domyślać o co tak naprawdę chodzi zadającemu pytanie. Test wyboru jest strasznie ograniczający, nie można bronić swoich racji. You are 78% correct. Widać mam rozbieżne zdanie w pewnych kwestiach z osobą która układała te pytania. I jakoś ta moja "niewiedza" nie przeszkadza mi w zdobywaniu wysokich pozycji w serpach. Testu kandydatowi na seo nie rób, to bezsens. Jak kiedyś szukałem programisty do pracy to najbardziej wkurzali mnie ludzie zestresowani i mało komunikatywni oraz tacy mówiący nie potrafię. Dasz takiemu "mistrzowi seo" jakieś słówko o trudności takiej jakiej nigdy nie pozycjonował i co powie Ci nie potrafię? Na co Ci taki pracownik? Wolę przyjąć kogoś kto jeszcze czegoś nie potrafi ale jest zdeterminowany w zdobywaniu wiedzy i nie odejdzie od kompa dopóki czegoś nie zrobi. Może w seo nie ma to tak ogromnego znaczenia, ale na miłą współpracę to i owszem. Nie da się sprawdzić wiedzy kilkoma wyuczonymi pytaniami. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 imo ten test należy traktować jako zabawę i nic ponad to. ja go w rekrutacji nie używałem i nie zamierzam, choć zawiera kilka cennych wskazówek np co do orientacji testowanego w działaniu kliki w dmoz pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 a prawde mowiac, czy jezeli ktos jest dobry w SEO ? to przyjdzie na taką rozmowę ? Ktos kto swoje wiedzial i wie to i wie jak zarobic spokojnie w domu bez koniecznosci szukania pracy. SEO to nie tylko wiedza aktualna a takze umiejetnosc dostrzegania zmian i szybkiego reagowania. A osoba z takimi cechami jak umiejetnosc radzenia sobie w stresie google swirus, reakcja na zmiany, umiejetnosc podejmowania trafnych decyzji zapewne zarobi kilka wyplat jakie moze zaoferowac Polski pracodawca za pracę seo majstra. Wiec tak prawde mowiac czy ktos da sie ubrac w kaganiec ? kto sie na tym naprawde zna. Bo jak dla mnie to nie jest to tylko kwestia wiedzy a checi, zapalu, walki i pasji do seo. A najczesciej jest tak ze gdy zaczynamy pracowac w firmie dla kogos to wszystko idzie sie walić. Wiec czy tak naprawde aktualna wiedze jest ważna ? czy raczej umiejetnosc jej przyswajania. Czy tak wielka filozofią jest przedłożenie komus wiedzy SEO ? żadną. Tydzien czasu i amator moze zostac mistrzem. Wazne tylko czy ten amator bedzie mial zapal i checi i zdolnosci pojmowania tematu. Bo nie robmy z SEO/SEM wiedzy tajemnej i o wysokiej specjalizacji. Wszystko to zapał, praca, zapał, praca. i ankieta na temat wiedzy moze okazac sie malo przydatna i nic nie mowiaca. Znam seo majstrow osobiscie ktorzy maja wiedze ale sa tak malo elastyczni ze glowa boli a juz o rozwoju nie wspomne. Pozatym seo to takze podstawy programowania/obslugi serwerow/ bo przeciez jezeli ktos nie bedzie znal podstaw tych tematow to i nie pojmie mozliwosci optymalizacji i innych technik pozycjonowania. Ktos zadal np pytanie czy spam w meta sie oplaca - a czemu ma sie nie oplacac, zalezy co komu i po co sie robi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja go w rekrutacji nie używałem i nie zamierzam mówiłem że podpucha ? WPP - Wrodzona Polska Podejrzliwość Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.