mihauu Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam Podejrzewam, że ten temat był już dość sporo razy poruszany, jednak nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na Waszym forum... Czy jeśli do strony prowadzą linki z jakis mizernych witryn to daj to cokolwiek? jest sens babrania się w tego typu rzeczy?? Czy robot googla sprawdza adresy IP stron? chodzi mi o to czy indeksuje inaczej strony tej samej domeny, czy też serwera... Pozdrawiam mihauu P.S. czekam na zjebkę za brak studiowania forum Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Każdy link cokolwiek daje ale wynik tych linków jest lichy. Linki z tej samej domeny są gorzej liczone. Natomiast jesli dopisałeś swoją strone na Stronie z Pr=0 czy 1 to liczy się jak kazdy link. Zresztą strona po następnym "updacie" może mieć już wyższy Pr Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 ja sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7... mi sie wydaje ze lepiej 300 linków z PR0... Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Czy robot googla sprawdza adresy IP stron? chodzi mi o to czy indeksuje inaczej strony tej samej domeny, czy też serwera... czy domenki muszą być na różnych ip a sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...mi sie wydaje ze lepiej 300 linków z PR0... ilośc Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 wazne jest aby G czesto indexowalo ta strone... i zeby po linku przechodzilo na Twoja strone... jak sie odpowiednio zastosuje anchor to .... :mrgreen: wiadomo Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 hmmm wlasnie o takie wypowiedzi mi chodzilo:] mam w glowie pewien szaranski pomysl...ale o tym za czas jakiś..gdy zacznie dzialac, bo nie chce wyjsc na skonczonego durnia:) pozdrawiam mihauu Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 ja sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...mi sie wydaje ze lepiej 300 linków z PR0... A mi sienie wydaje ponieważ mam stronę do której linkuje tylko jedna strona o PR=4 a strona ta ma PR=3 nie ma żadnego innego bezpośreniego linka do tej strony... co nie zmienia faktu że jest na prawde żadko odwiedzana prze G Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 ja sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...mi sie wydaje ze lepiej 300 linków z PR0... moim zdaniem pr=7 lepiej, bo do pr 7 linkuje masa stron oraz prawie napewno po linku z pr=7, będzie się miało pr=5. Co innego jeśli wszystkie 300 stron jest powiązancyh tematycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 hmmmm załozmy, że na jednym serwerze jest kilka domen ktore się wzajemnie linkują?? co wtedy?? g sprawdza domenę czy ip... kolejne pytanko które się nasuwa to czy G jest w stanie sprawdzic oglądalność strony i jesli tak w jaki sposób to robi? czy też liczy się dla niego częstość uaktualnien... Pozdrawiam mihauu dziekuje za rozwijanie tematu Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 widzę, że chcesz zaspmować trochę, tworząc setki stronek. daruj sobie. nie jest to niezwykle odkrywczy pomysł. jak myślisz tylko ty miałeś taki pomysł? nikt przed tobą na to nie wpadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 pomysl jak pomysl... jeden lepszy drugi gorszy...patrzac na slowo kluczowe sex... różne dziwne rzeczy przychodza lucziom do głowy https://www.google.pl/search?hl=pl&q=sex&bt...aj+z+Google&lr= www.worldsex.com trzyma się w ścislej czołówce od ponad miesiąca.... i jakoś nikt na to uwagi nie zwraca... no chyba, ze to jakis "portal tematyczny"czego być może nie zauważyłem pozdrawia Lama z Poznania Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_marek_l Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 z tego co zauwazyłem to dają, i ważne jest żeby strony, z których linkujesz były związane tematycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 NIekoniecznie. Po prostu strony które są o podobnej tematyce jak Twoja (a raczej mają podobne słowa kluczowe) i linkują do Ciebie, sprawiają, że link od nich jest bardziej wartościowy. pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 ja sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...mi sie wydaje ze lepiej 300 linków z PR0... Oczywiście że lepiej 1 z PR7 bo 300 linków PR0 można sobie załatwić stosunkowo szybko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 chodziło o to, jak patrzy google na linki, a nie na to, jak łatwo sobie co załatwić ;p pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.