Smoldron Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Cześć wszystkim! To mój pierwszy post, choć czytam już od jakiegoś czasu to forum. Chciałbym zaprosić wszystkich autorów, którzy chcą podzielić się rzetelną wiedzą z dziedziny materiałów budowlanych i przy okazji zyskać wartościowego linka ZA DARMO. Blog jest nowy, natomiast ma pewne oparcie finansowe z hurtowni budowlanej, tak więc strona nie zniknie po roku. Strona jest stale moderowana i zmieniana, a przede wszystkim będzie coraz mocniej linkowana i to nie tylko bezpłatnie. Strona będzie miała dobry stosunek słów do linków wychodzących, ponieważ na 2000 znaków wymaganych przypada MAKSYMALNIE jeden link. Wystarczy wejść na stronę i zobaczyć, że wpisy są unikalne i jakościowe, niosące wiedzę dla zainteresowanych danym tematem. Artykułów przybywa coraz więcej, ja sam dodaje około 4 tygodniowo, także blog szybko się rozrasta. Tylko wartościowe wpisy będą dodawane, ponieważ moim celem jest, by artykuły na dany temat pokazywały się na pierwszej stronie wyszukiwarek i odpowiadały na specyficzne problemy z dziedziny materialów budowlanych. Szczególnie mile widzane są wpisy, które starają się rozwiązać problemy ludzi i które starają się odpowiadać na pytania wpisywane w wyszukiwarki. Wpisy typu "Oświetlenie Poznań" będą automatycznie odrzucane. Natomiast jeżeli jesteś w stanie opisać które oświetlenie jest lepsze, opisując dwa produkty i porównując je ze sobą to jak najbardziej Twój wpis zostanie dodany. Wpisy reklamowe nie są przyjmowane, linki muszą wyglądać naturalnie. Jeżeli jesteś gotowy podzielić się rzetelną wiedzą z zakresu materiałów budowlanych, techniki budownictwa, czy majsterkowania to zapraszam serdecznie na stronę: material-budowlany(kropka P L) (taki szyfr bo nie mam napisanych 3 postów, mam nadzieje że administrator mi wybaczy) Dodanie artykułu jest proste, wystarczy się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoldron Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 dziękuje bardzo za rejestracje i dodanie ciekawych wpisów. Mam nadzieję na kolejne , każdy z nich podlinkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltran Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Szkoda że to branża budowlana, a nie turystyczna bo chętnie bym skorzystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoldron Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ponownie zapraszam i zachęcam do dodania artykułu na www.material-budowlany.pl Uwaga: przyjmuję tylko tematyczne, jakościowe artykuły 3000+ znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Proponuję zmienić szablon Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoldron Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Yes, sir. Wykonane. Zapraszam do dodawania wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.