viki Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Powitać wszystkich, gdyż to mój pierwszy post Przeglądam forum poszerzając wiedzę, jednak nie mogę znaleźć (darmowego) narzędzia które sprawdza pozycję i w Google, i w Onet, i w WP. Wiem ze jest WebCEO, ktore by mi odpowiadalo, jednak potrzeba $$$ albo sie ograniczac co do ilosci slow. Free Monitor for Google jest "for Google". I to jest jego wada, bo tak to by mi wystarczyl, gdyby tylko obslugiwal Onet i WP. Stad zapytuje: czy jest jakies narzedzie do sprawdzania tychze pozycji? Moze byc onLine, moze byc offLine, byleby obslugiwalo duzo slow kluczowych (parenascie na strone) i tak pierwsze 100 pozycji sprawdzalo. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 szukaj: seo.net.pl Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 https://www.freeman.org.pl/ Bardzo fajne narzędzie, choć często się wywala. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viki Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 szukaj: seo.net.pl Dziękuję. Kiedyś przeleciało mi przed oczami, ale odpuscilem, bo mialem wrazenie, ze jest zbyt ograniczone. Natomiast teraz jak sie gruntownie przyjrzalem, to widzę że kawał niezlej roboty ktoś odstawil i chyle czola przed autorem. Freemana wlasnie ogladam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasylw Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...wyszukiwarkach/ - to tez juz kiedys na tym forum znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaGRoS Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A jakieś narzędzie uruchamiane na kompie? BaGRoS Bielizna dla Ciebie Pozycjonowanie darmowe może być aż tak dobre?? Kto ma wplywy w EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaGRoS Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Narzędzie na kompie umożliwia najczęściej więcej testów za jednym razem, wykresy, porównanie w czasie jak się zmieniało, etc... Mam dsl 2mb wiem, że to mało lecz do statystyk wystarcza. BaGRoS Bielizna dla Ciebie Pozycjonowanie darmowe może być aż tak dobre?? Kto ma wplywy w EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waefre Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja również szukam jakiegoś fajnego i DARMOWEGO narzędzia tego typu, bo www.seo.net.pl jest ok, ale nie generuje raportów automatycznie i nie sprawdza progresu. Do tej pory korzystałem z Advanced Web Ranking 4.6 i byłem baaaaardzo zadowolony, jednak minęło 30 dni i pojawił się problem :/ Znacie jakieś podobne narzędzie za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viras Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 https://www.freeman.org.pl/ Bardzo fajne narzędzie, choć często się wywala. To jest wersja z zeszlego roku dawno juz nie rozwijana . Wszystko przeniesione na www.seo.net.pl Mam coraz mniej czasu by sie tym opiekowac ale cos zawsze wykroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comzit Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Szacunek za pracę włożoną w to narzędzie (seo.pl). Tyle tylko, że wydawanie 320zł rocznie jest bezsensowne! Za około 600zł masz Webseo - SmallBiz Edition czyli ogromny kombajn do pozycjonowania. Nie musisz nawet wydawać złotówki, ściągasz wersję free i naprawdę ogrom funkcji w tym sprawdzanie pozycji w polskich wyszukiwarkach – onet, wp, interia, gazeta, netsprint, szukacz i chyba coś jeszcze no i oczywiście google, ponadto są tam niemal wszystkie najważniejsze wyszukiwarki z poszczególnych państw. W wersji free masz możliwość za jednym zamachem sprawdzić do 5 fraz. Comzit - projektowanie, tworzenie, optymalizacja i pozycjonowanie stron i serwisów www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Comzit - masz na myśli Web CEO ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
become Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 https://seo.czestki.net DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Darmowe narzędzie na kompa to Free Monitor For Google jest bardzo dobry sam go używam, szybka instalacja i łatwa obsługa. Adres do tego programu: https://www.cleverstat.com/google-monitor-query.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comzit Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Kiedyś korzystałem z różnych podobnych stron. Jednak od pewnego czasu używam Web CEO. Za jednym zamachem mogę sprawdzić nie tylko pozycję ale ilość dokumentów na wybraną frazę itd. Comzit - projektowanie, tworzenie, optymalizacja i pozycjonowanie stron i serwisów www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 polecam oczywiście googlemon.pl. Super profesjonalny system noname. Dziękujemy. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.