Gość Anonymous Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Nie wiem czy to dlatego, ale przejrzałem kod twojej strony. Masz błędnie zrobioną stronę chociaż będzie się ona dobrze wyświetlać. Takie znaczniki jak <head> na stronie mogą wystapić tylko raz. Zmień to, a może coś się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 3 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Zmieniłem.Jak by jeszcze ktoś miał jakis pomysł to zapraszam do pisania Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Ja bym jeszcze przerzucił "<!DOCTYPE html PUBLIC....>" nad <html> Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madax Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 No i czekam na indeksację sitemap do dnia dzisiejszego i jest totalna lipa. jaka lipa ? Nie lubię się powtarzać ale masz zindeksowaną sitemap! cała jest w google https://www.google.pl/search?q=cache:yWI_aV...emap.php+&hl=pl Jeśli poprawiłeś kod to też dobrze. 3m się Aparaty cyfrowe Kodak CX6200 Canon PowerShot A75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 3 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 @madax spokojnie,chodzi mi jeszcze o to że te linki nie są zindeksowane,a to przecież statyczne linki do podstron mojego forum Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madax Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Maks życzę szybkiego awansu w PR a google jak to google potrzebuje nieco czasu. Kiedyś przesadziłem z linkami i pomimo linków ze stron o wysokim PR i czekałem ponad 6 tygodni aż coś się zmieniło () pozdro ach coś z innej beczki : ile linków w stopce wypada zamieszczać na tym forum? Aparaty cyfrowe Kodak CX6200 Canon PowerShot A75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 4 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Poprawiłem w tej mapie małe co nie co,będe teraz spokojnie czekał na efekty.Cierpliwie oczywiście. Jak to tłumaczy z angielskiego podobno inteligentny translator "ty bądź pacjent" Widocznie w tym programie cierpliwość to choroba Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 @madax spokojnie,chodzi mi jeszcze o to że te linki nie są zindeksowane,a to przecież statyczne linki do podstron mojego forum Skąd wiesz, że linki nie są zindeksowane? Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 4 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Na pasku toolbar jak nacisnę "Przeszukaj Serwis" wywala mi tylko 3 pozycje,stąd wiem że te linki google jeszcze nie zaindeksował Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 No to linki jako takie są zindeksowane - tylko strony docelowe nie A to jest różnica. Pewnie jeszcze chwilę poczekasz - sitemap ma PR0, więc Google zapewne uważa linki umieszczone na tej stronie za mało istotne, stąd nie nadał im odpowiedniego priorytetu. Możesz podejrzeć jak często sitemap jest odwiedzany przez roboty Google? Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 4 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Tzn logi wykazują że od 1 lipca bywa codziennie o 5:42 Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 A jak było wcześniej? Jeżeli masz stronę indeksowaną codziennie, to prawdopodbnie w następnym updacie otrzyma wartość PR>=3. Myślę, że w ciągu kilku, maksymalnie kilkunastu dni strony docelowe powinny zostać zindeksowane. Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 4 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 A wcześniej był z tym duzy problem,stąd mój post z prośbą o pomoc.Przez 3 tygodnie nie działo się prawie nic Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Przyznam szczerze, że ucieszyła mnie informacja o tym, że jeżeli Google powraca codziennie na strone to przy najbliższym updacie może skoczyć PR>=3, bo aktualnie to mam PR=0 i jakoś wogóle to niezawysoko stoje w Google. Z ciekawości przegrzebałem dzisiaj logi z serwera i co mnie tu niesamowice zaskoczyło ? A to, że od 29.06 Googlebot przybywa okolo 90 razy dziennie na moją strone i dziwi mnie to troche, że tak często tymbardziej, że na początku to miał problem z zaindeksowaniem wszystkich stron. A może jest to tym spowodowane, że codziennie jest strona aktualizowana ? dorzucam w miare możliwości troche tekstu codziennie. Wie ktoś może dlaczego tak sie zachowuje Googlebot ? Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Przyznam szczerze, że ucieszyła mnie informacja o tym, że jeżeli Google powraca codziennie na strone to przy najbliższym updacie może skoczyć PR>=3, bo aktualnie to mam PR=0 i jakoś wogóle to niezawysoko stoje w Google. Zmiana PR sama w sobie bardzo nieznacznie wpłynie na pozycję w rankingu. Jeżeli już, to odczujesz awans z powodu wzięcia pod uwagę tekstu odnośników prowadzących do Twojej strony. Z ciekawości przegrzebałem dzisiaj logi z serwera i co mnie tu niesamowice zaskoczyło ? A to, że od 29.06 Googlebot przybywa okolo 90 razy dziennie na moją strone i dziwi mnie to troche, że tak często tymbardziej, że na początku to miał problem z zaindeksowaniem wszystkich stron. A może jest to tym spowodowane, że codziennie jest strona aktualizowana ? dorzucam w miare możliwości troche tekstu codziennie. Wie ktoś może dlaczego tak sie zachowuje Googlebot ? Prawdopodobnie doświadczasz pełnej indeksacji serwisu - zobacz, jakie strony pobiera Googlebot. Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.