Dawka Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam wszystkich To mój pierwszy post na forum, którym przy okazji chciałbym przywitać się ze wszystkimi Mam pytanie, które co wpisywać aby pokazało ile mam linków w google/msn. Czytałem wiele postów na forum i wiem że userzy wspiywali "www.adresstront.pl" link:www.link.pl itp. ja zaprezentuje moje wyniki które są bardzo zróżnicowane: GOOGLE "michaelowen.pl" link:michaelowen.pl MSN linkdomain:michaelowen.pl link:michaelowen.pl "michaelowen.pl" I teraz moje pytanie, które wyniki mówią prawdę ? Wiem, że google link:strona.pl uaktualnia tylko co jakiś czas, jednak msn także nie pokazuje dużo wyników. A wymieniam się buttonami/linkami ze stronami. I od ostatnich dni dodaje systematycznie stronę do katalogów po około 20 dziennie. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam Potrzebny Ci grafik web designer? Napisz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 pewnie zadne :-) zadna wyszukiwarka nie da Ci 100% prawdy - istnieja wciaz nie zaindeksowane zasoby przeciez najwiecej prawdy IMHO daje MSN. Google daje kilka procent prawdy a Yahoo lubi sie z prawda mijac. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viras Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Google link:domena.pl Pokazuje tylko część zaindeksowanych odnośników domena.pl algorytm wyboru jest nieznany Yahoo! link:domena.pl Pokazuje większa część zaindeksowanych odnośników do strony głównej domena.pl linkdomain:domena.pl Pokazuje większa część zaindeksowanych odnośników do domena.pl MSN link:domena.pl Pokazuje większa część zaindeksowanych odnośników do strony głównej domena.pl linkdomain:domena.pl Pokazuje większa część zaindeksowanych odnośników do domena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 dzięki za informacje ale jeszcze jedno pytanie, mogę się sugerować tymi wynikami których jest najwięcej ? czyli tak chyba w google "michaelowen.pl" miałem 350 czy mniej więcej tylko, to mogę uznać że tyle mam linków, czy tak naprawdę jest ich mniej ? Potrzebny Ci grafik web designer? Napisz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covi Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 hmm , mozesz sugerowac sie w pewnym stopniu przewaznie wyswietla ci mniej zaindexowanych stron niz jest w rzeczywistosci. ps. najlepiej odpal narzedzie co wyswietli ci liczbe stronek indexowanych w googlach msn i yahoo latwo i szybko mozesz porownywac ps, jak juz uzywasz narzedzia to zawsze tego samego ( tak cos czytalem ) produkcja muzyczna meble stylowe antyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 a mógłyś podać jedno z takich narzędzi ? Potrzebny Ci grafik web designer? Napisz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.