Skocz do zawartości

Zmiana Strony Www A Seo

hatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Zleciłem zrobienie nowej strony i z pewnością zmieni się struktura linków. Strona jest nieźle wypozycjonowana i szkoda by było to stracić. Poczytałem trochę, ale mam pytania na które nie znalazłem odpowiedzi.

1.Wyczytałem gdzieś że trzeba zrobić przekierowania 301, ale gdzie te przekierowania zrobić? W kodzie nowej strony?

2. Czy do WMT dodawać nową sitemapę? Czy to nie spowoduje jakiegoś zdublowania linków?

3. Czy jest coś jeszcze na co powinienem zwrócić uwagę?

Z góry dziękuję za pomoc

Modne ubrania dla dzieci e-kaan.pl

Reklama na facebooku WhiteNet

Poczytałem trochę, ale mam pytania na które nie znalazłem odpowiedzi.

... chyba Tolkiena :glaszcze:

ale gdzie te przekierowania zrobić?

Przekierowanie robi się ze strony STAREJ - 301 -> NOWA, więc na starej stronie i nie koniecznie "w jej kodzie".

2. Czy do WMT dodawać nową sitemapę? Czy to nie spowoduje jakiegoś zdublowania linków?

TAK / NIE

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

hatrick, on 17 May 2014 - 20:42, said:

ale gdzie te przekierowania zrobić?

Przekierowanie robi się ze strony STAREJ - 301 -> NOWA, więc na starej stronie i nie koniecznie "w jej kodzie".

O to chciałem dopytać... Ale jak domena zostaje a podmieniam stronę to gdzie to zrobić?

Robię to w kodzie nowej strony?

Modne ubrania dla dzieci e-kaan.pl

Reklama na facebooku WhiteNet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności