warol Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Mam Taki problem wtczka Generator XML-Sitemap 4.0zrobione jest przekierowanie z www. na bez. google zaindexowało stronę https://www.mojastrona.pl/sitemap.xml niestety jest tak zaindexowana ta mapa i niestety przekierownie w przypadku tej podstrony nie działa i wyskakuje ten błąd Podczas wczytywania arkusza stylów wystąpił błąd: Wystąpił nieznany błąd (805303f4)https://mojastrona.pl/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl Co może być przyczyną tego stanu. Jaką inną wtyczkę polecacie? Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ja przeszedłem na Yosta i tylko jego używam do całego SEO. Kiedyś też korzystałem z pojedynczych wtyczek do sitemap ale straciłem cierpliwość do nich, InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 no tak ale jak z SEO Ultimate przejde na yoasta to będę musiął wszystko klepać na nowo a tego mi się nie chce robić bo podstron jest bardzo dużo Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 zobacz czy nei ma opcji importu - bo cos tak kojarzę InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Może import jest ale czy jest export Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informator Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 "Przebuduj mapę strony ponownie" - kliknij powinno być okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.