intruder2600 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 jest, jest !! sa przychody i platnosc w toku Przyszedlem do domu, wlaczam kompa, pierwsze cos widze to wiadomosc na gg od Kondiego ze juz ma no to wlaczam przegladarke, nagle rece mi sie trzesa... najdluzsze 30 sekund w moim zyciu i jest ostatni raz tak sie trzaslem jak byly wyniki matury Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 nagle rece mi sie trzesa... Dobrze, że wówczas nie siusiałeś z kolei jak trzepałem się z nerwów podobnie, kiedy rano trzeba było gonić po Postinor https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?act=boardrules gostek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Potwierdzam u mnie tez sie pojawiły. Ale jak może google robić coś takiego jak by nie było swoim "partnerom" normalnie przez te kilka dni to co chwila myślałem o tym i sie niepotrzebnie denerwowałem :/. I jeszcze jeden i bardzo smutny akcent dla mnie od wczoraj spadek przychodów o 200% W państwie rządzonym dobrze wstyd być biednym. W państwie rządzonym źle wstyd być bogatym. *size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ja nie mam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hannibal Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 dokładnie w jeden dzień wszystko nadrobili jeśli jeszcze ktoś ma problemy z zeryfikowaniem konta to niech pisze do nich ja napisałem po raz drugi i kazali mi podać kwotę jaka wpłyneła mi na konto, no i 24h udało mi sie po trzech tygodniach męki wkońcu zweryfikować konto, tylko teraz sie zastanawiam czy nie będę czekałna przelew dłużej niż na czek Darmowy hosting: 350MB na stronę, 100GB transferu, cPanel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalesin Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja też już mam Przychody i Płatność w toku, ale..., dziś rano sądziłem że wylatuję z Adsense, przez prawie 1,5h statystyki nic nie pokazywały (wiem że jest opóźnienie), zwykle ok. 10 były już jakieś odsłony a dziś nic. Miał ktoś tak? tani hosting, darmowy hosting | usługi komputerowe | tanie bilety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Nie wspominając o tym, że ci co wybrali przelew dawno temu to nie mają przychodów (niektórzy), to pomijam 1 maja dałem do weryfikacje inne konto i te 2 zł do dziś nie wpłyneło czysty profesjonalizm :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Wszystko dobre co sie dobrze konczy A ja mam takie proste pytanko - ilu z was ktorzy do wczoraj nie mieli zaksiegowanej platnosci za kwiecien, dostalo w maju czek za marzec ? Bo dzis 25 a u mnie czeku jakos nie widac (zazwyczaj byl 10). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 jeśli jeszcze ktoś ma problemy z zeryfikowaniem konta to niech pisze do nich ja napisałem po raz drugi i kazali mi podać kwotę jaka wpłyneła mi na konto, no i 24h udało mi sie po trzech tygodniach męki wkońcu zweryfikować konto, Wplate do zweryfikowania dostalem od nich 5maja. Loguje sie przed chwila i jest Moge zweryfikowac konta Zacznij zarabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalesin Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ja dostałem czek jak zwykle na początku maja. tani hosting, darmowy hosting | usługi komputerowe | tanie bilety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Wszystko dobre co sie dobrze konczy A ja mam takie proste pytanko - ilu z was ktorzy do wczoraj nie mieli zaksiegowanej platnosci za kwiecien, dostalo w maju czek za marzec ? Bo dzis 25 a u mnie czeku jakos nie widac (zazwyczaj byl 10). Melduję, że czek doszedł ok. 5 maja (Kraków). https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?act=boardrules gostek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Melduję, że czek doszedł ok. 5 maja (Kraków). Kondi, Bartol - dzieki za re: No to ide meczyc support, by zablokowali platnosc i wyslali kolejny - widocznie jakis "rzyczliwy" listonosz lub sasiad sobie list przywlaszczyl. Spodobala sie pieczatka "bo ze Szwecji" . Jak dobrze ze juz sa przelewy i koniec z tym papierowym swinstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Może znaczki zbierał? Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozgu Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Hmm a jak w przypadku przelewów? Macie już płatność w toku, czy tylko zarejestrowane przychody za kwiecień ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyktek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ja mam płatność w toku ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.