intruder2600 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Tak sobie ostatnio myslalem, moje dolarki sobie leza i traca z dnia na dzien na wartosci - mysle o gieldzie - lubie sporty extremalne gra ktos z forum ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ja się przymierzam ale narazie odrzucił mnie podatek belki ale myslę o kupnie akcji kghm i złota, czy wie ktoś jak kupić złoto i czy prywatny, indywidualny inwestor może dokonać takiego zakupu?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja sie narazie ograniczam do funduszy inwestycyjnych A co do zlota to najprosciej kupowac poprzez fundusze inwestycyjne, ktore inwestuja w surowce. Samodzielne zakupy zaczynaja sie od 20 tys. $. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamD Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja się bawię, ale to raczej dla sportu niż w ramach jakiegoś poważnego inwestowania. Od początku roku zrobiłem 30% na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Znajoma inwestuje na giełdzie drugi rok, zawsze tylko 5k zł i zawsze jest do przodu. Opłaca z tego drugie studia:) Twierdzi, że jeszcze pół roku można w miarę pewnie inwestować... Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Intru osobiście inwestuje w firmie na razie przy takiej cholernej inwestycji jaką zrobiłem jestem w plecy na kilka tysięcy jednak 1 powazna transakcja i na + Więc zamiast bawić się w fundusze i zakłady zainwestuje w siebie Inwestycja dobra i zawsze pewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyplomowe.com Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Troszkę się tam bawię - na GPW od jakiegoś 1,5 roku. Oprócz klasyki w postaci miedzi (buy and forget) trochę pomniejszych. W ostatecznym rozrachunku zawsze do przodu ale zbyt mała odwaga, żeby jakoś więcej wyłożyć. Moja druga połowa bardziej jest bezwzględna i się odgraża, że za dwa lata już tylko z giełdy się będzie utrzymywać Na GPW jednak jeszcze nie zawitał. Intruder - jak dolarków sporo to nad czym myśleć? Wal do developera, kup cokolwiek w Polsce co właśnie budują (mieszkanie w apartamentowcu, osiedlu, etc.) poczekaj aż skończą i sprzedaż za z dwukrotnym przebiciem. Wtedy za to dwa następne pod hipotekę i wynajem i już samo się spłaca Pozdrawiam, Ania Prace magisterskie - Baza prac dyplomowych KONIECZNIE posłuchaj fragmentów - a potem kup całą płytę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Dyplomowe nie do końca z tą inwestycją z nieruchomościami w centrum warszawy gdzie płacisz po 400.000 czasem za apartamen albo więcej się opłaci na mniejsza skale nie warto (wiem z doświadczenia ale nie będę tutaj tłumaczyłem czemu teraz nie warto w to inwestować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Intruder - jak dolarków sporo to nad czym myśleć? Wal do developera, kup cokolwiek w Polsce co właśnie budują az tyle to tego nie mam - co najwyzej na umeblowanie by wystarczylo mam znajomego ktory od 15 lat mieszka w Chicago - mowil ze jak Google wchodzilo na gielde jego znajomi kupili troche akcji za niezbyt wygorowana cene a on sie bal inwestowac w "jakas internetowa strone bez sensu" - teraz nie moze przezalowac bo znajomi sobie za to auta pokupowali Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 intruder2600: ja gralem na poczatku gieldy zrobilem troche kasy na Kabrach i na Banku Slaskim, ale to byly inne czasy. Spekulacje walutowe sa teraz latwiejsze niz granie akcjami nagieldzie. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja również trochę inwestuje i jak narazie giełda bije rekordy wzrostów, więc teoretycznie jest to kiepski moment na wchodzenie do gry... ale z drugiej strony nie wiadomo jak długo potrwa hossa. Jak narazie z każdym rokiem wychodzę na plus i myślę, że nie ma się co giełdy obawiać - jedynie co to należy pamietać, żeby nie inwestować wszystkich pieniędzy w jedną spółkę, bo wtedy można dużo stracić (lub dużo zyskać jeśli się dobrze kupi) - ale jest to generalnie niebezpieczne... Najwięcej udało mi się jak na razie zarobić na TVN, Biotonie i Wólczance... Najwięcej straciłem na Elektrimie - poprostu kupiłem w złym momencie ... ale i tak myślę, że na tym jeszcze sporo zarobię. Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja kiedyś przerobiłem 10tys szkoda tylko że w grze :-) stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jakieś 8 lat temu każdy pracownik KGHM dostawał akcje i to ogromne ilości bo wielu pokupywało sobie samochody a akcja wtedy chodziło ok 20zł, zaraz po tym akcje pospadały do bodajże 13 zł i była wielka panika i sprzedawanie, Ci co się wstrzymali teraz się cieszą, akcja kosztuje 118zł i ciągle cena rośnie. Dyplomowe inwestowanie w kupno mieszkania u dewelopera się nie opłaca bo coraz częściej do głosu dochodzą małe spółdzielnie mieszkańców którzy sami dbają o budowę przyszłego lokum i tym samym potrafią zbić cenę m2 w Warszawie do 2,5 tyś a ten sam metr u dewelopera kosztuje od 4-4,5 tyś zł za gołe ściany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Intru jeżeli moge Ci polecic to nie giegła. Pobaw się w forex - czyli handel walutą - zarobek na różnicach kursów walutów. Możesz nie zle zarobic jak masz zimna krew badz stracic jak wolisz. Ja tam zawsze sobie troszkę dorobie ale trkatuje to jako emocje wieksze niz updaty google weic polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamD Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Kolega kolegi ma platformę do forex'u właśnie. Jeździ Mesiem S600, i twierdzi że na forexie to zarabia on i kilku jemu podobnych, a zdecydowana większość dostaje po du**e. Akcje są chyba sensowniejsze jako inwestycja (bo nie porównuję tu emocji w czasie gry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.