arve_lek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutang Pan Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Hejt na kościół jest infantylny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Hejt może tak, ale dziś słyszałem dobry kawał w tej tematyce: Rozmawia dwóch księży: - Widzę, że masz nowe buty. - No - Zamszowe? - Nie. Za swoje Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolajt85 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 stare jak świat.. ale wciąż śmieszy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To ja usłyszałem ostatnio (czarny humor): Przychodzi facet do spowiedzi i mówi, że zgwałcił księdza z sąsiedniej parafii! Ksiądz - waląc pięścią w konfesjonał: Pamiętaj, tu jest twoja parafia! Tu jest twój ksiądz! Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.