mkrauze Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Witam, Kilka dni temu zdecydowałem się dodać pierwszą, jedną stronę do jakichkolwiek narzędzi w google. Strona w html css. Kod weryfikacyjny wkleiłem na pierwszą stronę (index.html). I tu moje pytanie odnośnie zliczania ruchu. Reklamuję głównie podstrony i wejścia często mam tylko na podstrony, bez przejść na stronę główną. Patrzę po pewnym czasie w GA i w zasadzie brak tam jakichkolwiek danych - łącznię w tygodniu z 60 wejść, prawie wszystkie direct, ogólnie prawie wszędzie pusto i brak info. Wiem, że na podstrony mam o wiele więcej wejść, choćby dla tego, że konwersja jest większa (sprawdzana na stronie partnera) niż ruch pokazywany w GA. Czy muszę wklejać kod zliczania na każdą podstronę? Dziwi mnie jeśli by tak było, bo tu dam radę to zrobić, bo to html ale w innym wypadku to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venturino Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 np. w stopkę możesz wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrauze Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 np. w stopkę możesz wkleić Czyli musi być na każdej stronie ten kod, by zliczyło ruch dla domeny, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venturino Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.