Skocz do zawartości

[zlecę] podlinkowanie bloga z portali społecznościowych (PILNE)

DarKoz

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę podlinkowanie bloga (o tematyce dom i ogród) na portalach społecznościowych takich jak FB, G+, myspace, twitter, wykop, digart, itd. (mogą też być fora, ale duże, istniejące od kilku lat, znane, z PR minimum 3 - jednak chciałbym aby for internetowych było możliwie mało)

Bardzo zależy mi na czasie na jutro do 23:59 wymagam dodanie pierwszych 50 linków z 50 różnych portali społecznościowych, a następnie co 3 dni kolejnej takiej paczki (na początek przez miesiąc). W kolejnych paczkach portale mogą się już powtarzać, choć preferowałbym jakby przynajmniej 10% linków pochodziło z portali, które nie były w wcześniejszych paczkach.

Oczywiście wszystkie linki muszą być dodawane ręcznie, a profile mają być bogato uzupełnione!

Za 1 paczkę, czyli 50 linków płacę 125zł, za pierwszą paczkę jako że wymaga pracy w niedzielę zapłacę podwójnie. Jeśli dla kogoś takie wynagrodzenie jest niewystarczające to proszę zaoszczędzić sobie czasu i nie wysyłać droższych ofert.

Linkowana ma być strona główna bloga (10% linków) i konkretne artykuły na blogu (jest ich około 300 ostatecznie do każdego ma prowadzić minimum 1 link, wykonawca będzie już sam wybierał na jakim portalu chce jaki link zamieścić).

Linki muszą wyglądać naturalnie i być zróżnicowane, jako anchor ma być tytuł bloga/artykułu, adres z https://, słowa takie jak „tutaj”, „zobacz”, itd. (myślę że ktoś kto się zajmuje takimi zleceniami będzie wiedział o co chodzi)

Zlecenie tylko dla osób z doświadczeniem, którym nie będę musiał wszystkiego wyjaśniać tracąc na to kilka godzin.

Mile widziana faktura (choć nie jest wymagana), w przypadku osób, które wystawiają fakturę lub mają długi staż na forum mogę zapłacić z góry (przelew z mbank). Oferty od nieznajomych płatne po wykonaniu zlecenia (mogę wysyłać przelew po każdej przysłanej paczce linków).

Jeśli nie znajdę nikogo kto wykona to zlecenie w całości to rozbiję je na 2-3 osoby.

Osoby, którym odpowiadają moje warunki proszeni o kontakt na e-mail: darkoz396@gmail.com

W wiadomości proszę podać

- dane swoje lub firmy

- informację czy płatność z góry czy po wykonaniu zlecenia

- nick z forum pio (jeśli wymagasz płatności z góry a nie wystawiasz faktur)

- informację czy jesteś w stanie wykonać całe zlecenie czy tylko część (i jak dużą)

- spis portali na których dodasz pierwsze linki

Wiadomości bez wszystkich w/w informacji będą ignorowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności