ARCHONhome Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nowa strona- sklep do oceny krótkie info: silnik napisany w RoR. frontend: HTML5, jQuery v1.10.2, bootstrap, RWD-responsywność adres: ARCHONhome.pl screenshot głównej (górna część strony głównej): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
folt3k Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wygląd strony bardzo mi się podoba, jest prosty i przejrzysty, zmieniłbym jednak stopkę i tą sekcje nad footerem, gdzie jest np. "O nas", gdyż wygląda to trochę chaotycznie. Jestem również zwolennikiem tagów title, więc bym je dodał, chociażby do logo i innych ważniejszych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Uwielbiam responsywne designy tego typu Mi się podoba, ale nie na wszystkich podstronach na responsywność działa - na rozdzielczości tabletowej banner na podstronie z produktem wystaje poza box, wydłużając szerokość strony. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARCHONhome Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 @bold - nie zaobserwowaliśmy wspomnianego przez Ciebie problemu 'wydłużania' szerokości strony, czy wychodzenia elementów/obrazków poza divy/spany w których zostały one osadzone.... edit: faktycznie był problem związany z osadzeniem obrazka w komórce tabeli i ...został poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.