wendaboj Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, oferuję założenie kont w 100 różnych serwisach społecznościowych (profili), uzupełniając podstawowe dane oraz link do strony. Linki z takich profili z pewnością pomogą w pozycjonowaniu strony oraz zwiększeniu Trust Rank strony. Posiadam listę 100 stron (PR 7-3), w których można założyć profil z linkiem do strony. Są to różne strony począwszy od ogólnotematycznych portali społecznościowych, po portale i fora tematyczne. Część linków posiada anchor a część z nich nie. Dodawanie profili zostanie rozłożone na 7-14 dni (chyba, że ktoś chce inaczej, to proszę o informacje). Dokładne informacje o usłudze: aukcja dotyczy założenia 100 profili i wypełnienie ich treścią dodanie do każdego profilu linka do podanej strony dodanie do każdego profilu zdjęcia na profilach będę przeprowadzał niewielką aktywność (komentarz, opis, głosowanie itp.) tak by profil był wiarygodny i nie został skasowany niektóre strony (profile) pozwalają na dodanie linków do innych profili, przez co linkują do siebie nawzajem i jeśli jest taka możliwość to dodaję także te pola profile będą pingowane przez 7 dni, tak by google szybciej je zaindeksowało na koniec przesyłam raport ze stronami, loginami i hasłami oraz z listą stron profilowych, na których widoczny jest link pozycjonowanej strony Co potrzebuję ? adres e-mail (login, hasło) - mogę założyć samemu nowego maila podstawowe dane osoby, która znajdzie się w profilu (data ur, miejscowość, zdjęcie, zainteresowania), mogę również samemu wymyślić te dane adres pozycjonowanej strony i tekst anchora Koszt założenia 100 profili to 100 zł 80 zł. Zainteresowanych odsyłam na aukcję: https://allegro.pl/sh...item=3372847638 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.