intruder2600 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Widać, że kwartał zakończyli, teraz jakieś lekkie fale filtrów idą. Czy jest jakaś granica oszpecenia wyników z dobrych stron ? Nie ma żadnej. Czy jest jakaś granica przyzwyczajenia do słabej wyszukiwarki ? Mam nadzieję, że jest Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @intruder.... kurde masz 10 letnie konto, 6k postów a wydaje mi się, że dyskutujesz z leszczami na ścianie płaczu... Nie wiem czy Ty na serio do dzisiaj nie wiesz co trzeba robić czy sobie po prostu robisz ubaw z leszczy... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evie Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A dla Ciebie to nienaturalny link? Dla mnie bardziej naturalnego nie można mieć. Ta strona Ci nie zaszkodzi, a wrzucenie do disavow może tylko w tym przypadku zaszkodzić. Jak dla mnie to podejrzane linki, tym bardziej, że jest ich dość dużo i pochodzą z podstron Cybo z krajów dość egzotycznych, stąd moje pytanie. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.