apkit Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jakie statystyki wybrac na poczatek dla serwisu majlej firmy? co polecacie jakies darmowe, platne a jak tak to które sa dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 https://www.google.com/analytics/home/ Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ewentualnie standard.stat.pl Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 https://www.alien-stats.net/ Gdzieś można znaleźć jeszcze starszą wersję darmową, mi działa ona dobrze. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apkit Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a jakie zadzialaja na webparku moja firma zeby pokazywaly wyszukiwanie wedlug slow kluczowych? https://webpark.pl/oferta_porownanie.html tu sa parametry konta. bo wsadzilem stat.pl i wogole nic ni pokazuja 0 ruchu a wczesniejsze np. stat4u niepokazuja keywords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitis Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja mam stat4u i jakimś cudem pokazują . Jeśli u ciebie tak się nie dzieje, może to oznaczać że nie masz wejść z wyszukiwarek poprzez wyszukiwanie słów kluczowych. Najlepszejsza, najoryginalniejsza i najprofesjonalniejsza Fotografia Ślubna w Bolesławcu I taka skromna Grafika Reklamowa Oczywiście wszystko to jest tam, gdzie lezy Bolesławiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apkit Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 tak źle chyba nie jest, zreszta sam sprawdzam, wyszukuje po keywordsach oi wchodze zeby spawdzicz czy te statystyki dzialaja. teraz wsadzilem stat.pl i jakby dzila z opóźnieniem , nie pokazuje od razu, wchidzilem z róznych wyszukiwarek a zaliczylo tylko 1 wejscie i to nie z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitis Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 nie wiem jak jest w statpl ale w stat4u prawdopodobnie odświerzanie wyników jest co poł godz ( chyba- bo nie pamietam, a nie chce mi sie szukać). Najlepszejsza, najoryginalniejsza i najprofesjonalniejsza Fotografia Ślubna w Bolesławcu I taka skromna Grafika Reklamowa Oczywiście wszystko to jest tam, gdzie lezy Bolesławiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 w stat4u masz napisane kiedy będzie następna aktualizacja, czasami za 20sek, czasami za 8 godzin.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItakPowiem Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no chyba ze w ustawieniach nie ustawiles zeby pokazywalo wejscia z wyszukiwarek... fast working proxy mmorpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 do google analitics tez jest potrzebne zaproszenie ? ma ktos moze jesli jest potrzebne ? Blog osobisty Rozwój osobisty Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 do google analitics tez jest potrzebne zaproszenie ? Jest potrzebne zaproszenie od samego Google Zapisz się, czekaj cierpliwie Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.