Saint Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Nie wiem czy widzieliscie te reklame RMF FM z Santana wyraznie Santana mowi "PiS" na koncu sadze ze powinna sie tym zajac KRRiT jak tylko bedzie miala przewodniczacego , ale tak na prawde nie wiadomo o co mu chodzilo bo mowil "piS" ale moze mu chodzilo o pokoj, albo sikanie nie jestem pewny z drugiej strony powiedzial wczesniejsze zdanie po polsku "Najlepsza muzyka ..." wiec co sponsorem reklamy RMF-u byl PiS cholera to sie dzieje w naszym kraju Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ktos zorganizowal konkurs na zalozenie jak najwiekszej ilosci rozwodnionych topikow w jeden dzien? Napisales dzisiaj piec tematow, z czego cztery moznaby spokojnie zmiescic w jednym. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 kava: czepiasz sie nie mam 5 telewizorow i akurat mi sie nawinela ta reklama wiec dalem do dowcipow. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.