OceanFire Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Też wygrałem 10:1 i nic nie dostałem ;-) Bajerujecie coś za dużo ;-0 Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zamiast tracić czas na grę, to stawiajcie nowe strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 w ramach relaksu może być jakaś rozrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Lip Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Myślałem, że jestem jedyną osobą, która grała tak długo w moim przypadku wynik zakończył się zwycięstwem 6-2, hehe. Uwielbiam te aplikacje Google'wskie - zaskakująco oldschool'owe są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Fajna gra: "Odtwarzacz" vs "CPU" Nawet jednego słowa im się cie chce przetłumaczyć bez użycia translatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 też mnie to rozbawiło player czyli gracz ale oczywiście translator tłumaczy to jako odtwarzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcewypoczac Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Game Over: Konto wyłączone Konto AdSense z tą nazwą użytkownika jest obecnie wyłączone. Zalecamy sprawdzenie wszystkich skrzynek odbiorczych poczty e-mail i wyszukanie wszelkich otrzymanych od nas wiadomości dotyczących stanu konta. Czasami nasze wiadomości są przechwytywane przez filtry poczty e-mail, dlatego należy sprawdzić, czy nie zostały one umieszczone w folderze spamu/poczty masowej. Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.