seo test Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Niebawem ukaże się się książka pt.: "Sztuka SEO. Optymalizacja witryn internetowych", wydana przez Helion. Cena jest dość wysoka, jednak prawdopodobnie ją kupię. Chciałbym jednak zapytać kolegów z branży. Czy wy również rozważacie zakup? Warto, czy nie warto? Oto jest pytanie. Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Może być dobra. Rand Fishkin - to przemawia na jej korzyść, przynajmniej dla mnie Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Publikacja przewidziana jest na 9 czerwca. Można jednak zgarnąć ją z konkursu u mnie: https://www.rabinek.pl/konkurs-sztuka-seo-art-of-seo/ Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Kolejna książka o działaniach SEM/SEO na zachodzie. Rynek rynkowi nie równy. Poza tym Rand nie robi takiego 100% SEO jakie my znamy - poszedł dawno w stronę marketingu przychodzącego. Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini_w_klimacie Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Mało seo w seo chyba tam bedzie :-) Pepper House nieruchomości w Gdańsku. Szukasz biuro nieruchomości Gdańsk zgłoś się do Pepper House. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolszach Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 1. na pewno nie znajdziesz tam więcej czego dowiesz się z EN blogów, serwisów, społecznościówek, prezentacji 2. jest to na pewno jedna ze ścieżek autora opartych na pkt.1 3. inne wagi google w różnych językach, regionach itd. są następnym argumentem... uważam, że można lepiej zainwestować pieniądze, przyjechać do Katowic 14. czerwca ...upić na SEOafter party i notować pod stołem co ciekawsze rzeczy ....wtedy też wykreślisz swoją scieżkę SEO, którą możesz ładnie spisać.. ale przynajmniej będzie oparta na praktyce z "matczynego podwórka" pozdrawiam tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo test Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 że można lepiej zainwestować pieniądze, przyjechać do Katowic 14. czerwca ...upić na SEOafter party i notować pod stołem co ciekawsze rzeczy ....wtedy też wykreślisz swoją scieżkę SEO, którą możesz ładnie spisać.. ale przynajmniej będzie oparta na praktyce z "matczynego podwórka" Też się z Tobą zgadzam. Szkoda, że termin jest na 14-ego. Bym wpadł, ale mam pilny wyjazd. Następnym razem mam nadzieje, że uda się. Co do książki i tak w nią zainwestuje, może w wersji ebook (nieraz są promocje w ebookpoint.pl po np. 9.90 pln, wiec cierpliwie poczekam). Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja ją rok w temu maju kupiłem w wersji eng... przez rok się wiele wydarzyło.... LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 akurat patrząc po spisie treści to zmiany algorytmu nie mają wielkiego wpływu na aktualność jej treści, bo jest pisana bardziej w kierunku strategii, a nie bzdetów typu "jak linkować w dobie pingwina 5.0". Książka zapewne zupełnie bezużyteczna jeśli ktoś nastawia się na stawianie zaplecza i poznanie tajnych technik przekierowań i pozyskiwania linków w spamerki sposób, bardziej ogólne poszerzenie wiedzy i inny zachodni punkt widzenia. W sumie to chętnie kupię, kilka rozdziałów zapowiada się ciekawie, więc będzie do poduszki. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 poszedł dawno w stronę marketingu Jak najbardziej popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Książka zapewne zupełnie bezużyteczna jeśli ktoś nastawia się na stawianie zaplecza i poznanie tajnych technik przekierowań i pozyskiwania linków w spamerki sposób, Czyli to, co interesuje 99% PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolasep Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 według mnie to jest wszystkook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 według mnie to jest wszystkook. Super post. Nabijaj nabijaj. Co do książki, to zapewniam Was, że jak ktoś ma otwartą głowę, to na pewno z niej skorzysta. A jak coś jest nieaktualne, to przecież każdy specjalista wyłapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No trzeba linka wkleić to powinno być na początku każdej książki o seo, wklejaj linka tam gdzie się da Zawsze będzie tak, że książka która jest tłumaczona może okazać się w jakieś częście nieaktualna. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Książka jak książka, na pewno nie jest to poradnik jak w tydzień wbić "loans" w top3... Proponuję przejrzeć spis treści aby sprawdzić o czym można poczytać - jest na stronie helionu. Przypominam, że jest jeszcze czas aby powalczyć o nią, szczegóły na moim blogu. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.