cygii Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam, zapraszam do dodawania strone do katalogu www.227.pl Katalog na CMSie, zapraszam do testowania. Katalog będzie sukcesywnie udoskonalany. Wpisy bezpłatne. Tematyka ogólna. Wszelkie sugestie mile widziane. Katalog świeżak !!! Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygii Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tak dokładnie, szału z grafiką nie ma bo narazie katalog jest w fazie testów. Jak będzie dobrze funkcjonował to oczywiście wygląd będzie o wiele lepszy. Odmowa dostępu poprawiona. Blogi dodane. Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jak na razie wszystko ładnie śmiga. Powodzenia w prowadzeniu i wielu wpisów życzę Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygii Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A dochodzą do was powiadomienia o dodanym wpisie ? Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychummm Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tak ja dostałem potwierdzenie. Może czas wkońcu zrobić remonty mieszkań Warszawa - To Twój fachowiec w Stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja również. W mailu warto podać adres katalogu z którego została wysłana wiadomość. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youme Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 dodaj inne kategorie biura nieruchomości czy cos w ten desen zwykle tego jest sporo wiem sam dodaje ;> A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygii Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 ok, dodałem do Usługi, handel, produkcja. Powiadomienie wysyła tytuł wpisu i link do wpisu. Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pxm Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przydałaby się też FOTOGRAFIA w Kultura i Sztuka... fotografia ślubna Gorzów, fotograf ślubny Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygii Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Fotografia dodana Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potty Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Nie widzę kategorii "sport". Uśmiech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebro Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Wszystko elegancko, dzięki! Nowoczesne technologieBlog modowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygii Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 kategoria Sport dodana do Turystyka, dodałem obsługę BBCode bo widzę, że wpadały wpisy z linkami BBCode. Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_Łódź Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Da radę dodać kategorię: Drukarnie Ok, już odnalazłem Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi • tanie ulotki • druk wizytówek • plakaty cena druk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_Łódź Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 plus za szybką moderację Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi • tanie ulotki • druk wizytówek • plakaty cena druk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.