KataLogi.co Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witajcie , nie znam sie na tym więc przepraszam za tendencyjne pytanie. Na jakim cmsie jest ta strona barteronline.pl ? Oraz czy możecie polecić jakis który będzie miał takie same/podobne funkcje jak na tej stronie? Czy myle się? Mozna taką stronę stworzyc na skrypcie katalogu , chocby seoka albo innego a nawet sklepu tylko trzeba określone moduły dodać do zarządzania itp.? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 mnie to wygląda na mocno starą(1.0,1,5) i przerobioną joomlę -> mogę się mylić Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 W sumie się tak przypatrzyłem i średnio mi się ten układ podoba jednak potrzebuje identycznej funkcjonalności strony jak ta bo również ma dotyczyć barteru ale dla okreslonych podmiotów w zamkniętej grupie. Rozumiem że te funkcje płatności wymiany zapisywania tranzakcji każdego usera jest to jakiś dodany dodatkowy moduł w tym wypadku do joomli . moze możecie coś polecić? (wiem nie ten dział ile takie zlecenie kosztowało by?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protector164 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Przeszukaj JED https://extensions.joomla.org/ zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 A myślałem że wordpress ma dużo wtyczek Nie musi byc joomla . Jeśli macie jeszcze jakieś pmysły, znacie cms,platformy z podobnymi wtyczkami to prosaił bym jeszcze o coś do poczytania .Tymczasem ide se poczytac troche . Ceny za implementacje na pw równiez mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protector164 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 forum.joomla.pl Tam pomoga zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Własnie się rejestruje spróbujemy z joomla,ale najpierw se ide poczytać żeby goły tam, nie wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protector164 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No lepiej poczytaj wiki joomla. Mozesz tez sciagnac joomle dla testow zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherokee Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Strona, którą wskazałeś, nie jest zbudowana na Joomla! Najlepsze Darmowe Templatki Joomla Profesjonalne Projekty i Wdrożenia Joomla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 jednak joomla z odpowiednimi addonami można coś podobnego zrobić, jednak to co jest na stronie to może być jakiś autorski CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ...tymczasem to dedykowane oprogramowanie za 200k (z POIG). Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.