moody Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Witam Pisze pracę licencjacką odnośnie pozycjonowania i przydałby mi się wykres, pokazujący jak zmieniała się liczba linków do strony X w okresie styczeń - lipiec 2011. Czy ahref.com albo MajesticSeo posiadają taką opcję? A jeśli nie: skąd można taki wykres uzyskać? Gdyby ktoś posiadał abonament w w/w serwisach (jeśli mają taką opcję), proszę o kontakt Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 MajesticSeo ma taką opcję za darmo. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 No, tylko tam jest opcja albo 2 lata albo 5 lat. A ja bym chciał okres styczeń 2010 - grudzień 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Czemu przerysowanie fragmentu wykresu pięcioletniego lub wykadrowanie go jest problemem? Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bo chciałem mieć oryginalny - ładniej wygląda Ostatecznie pobawiłem się w grafika i zrobiłem sobie coś a'la oryginał, tyle, że dopasowany do moich potrzeb. temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youme Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 to wez photoshopem zamarz to co niepotrzebne zrob odpowiednia skale i dopasuj wyniki tak by to Tobie odpowiadaly w pisaniu pracy tak sie pisze na szybko, wnioski trzeba miec i plan wczesniej a wyniki da sie spreparowac A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.