Skocz do zawartości

Wyciągnięcie przyrostu linków dla strony X w 2011 roku - skąd?

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pisze pracę licencjacką odnośnie pozycjonowania i przydałby mi się wykres, pokazujący jak zmieniała się liczba linków do strony X w okresie styczeń - lipiec 2011. Czy ahref.com albo MajesticSeo posiadają taką opcję? A jeśli nie: skąd można taki wykres uzyskać?

Gdyby ktoś posiadał abonament w w/w serwisach (jeśli mają taką opcję), proszę o kontakt ;)

Z góry dzięki.

Bo chciałem mieć oryginalny - ładniej wygląda ;) Ostatecznie pobawiłem się w grafika i zrobiłem sobie coś a'la oryginał, tyle, że dopasowany do moich potrzeb. temat do zamknięcia.

to wez photoshopem zamarz to co niepotrzebne zrob odpowiednia skale i dopasuj wyniki tak by to Tobie odpowiadaly w pisaniu pracy :)

tak sie pisze na szybko, wnioski trzeba miec i plan wczesniej a wyniki da sie spreparowac :P

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności