Czachapl Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Cos nie teges Firefox nie może odnaleźć serwera www.promocja.zagrosze.biz. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 EDIT. Zapomniałem linka, klik. Bo brak edycji pierwszego posta, zaraz to poprawię Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No i stukneło 10k Zachęcam do dalszego dodawania stron i przypominam o możliwości zamieszczania długich opisów, oraz linków w treści za pomocą BBCODE. P.S Wpisy są linkowane z innych katalogów, scuttle itp. Katalog Promocyjny Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 bardzo ładny design, gratuję i biorę się za dodawanie własnych stronek Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum a tu kilka bajerów w js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Z nudów dodałem kilka nowych bajerów: * Statystyka PageRank * Ocena wpisów, przykład forum PiO * Losowe podkategorie na str. głównej (zobaczymy jakie będą efekty) * Strony wg. PR * Szczegółowe statystyki katalogu: IP,BL, AlexaRank, PR itp. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 W listopadzie ubiegłego roku katalog dostał z PR3 n/a 25 usunąłem SWL z katalogu i wysłałem zgłoszenie, że to niesprawiedliwe Dziś zauważyłem, że po 3 miesiącach katalog odzyskał PR3, dziwny okres czasu. Więc zapraszam ponownie do katalogu: Promocyjny Zbiór Stron W ostatnim czasie dodałem do katalogu: * podobne wpisy, tematyczne wraz z opisem * tagi, chmurę tagów, tagi w liter Przeglądając spis katalogów, zauważyłem... że nie tylko mój katalog odzyskał PR. Ale żeby była zachowana równowaga, orangee.pl stracił PR. EDIT. Teraz czekam, aż katalog MAR odzyska dawne PR5 Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 W dniem dzisiejszym Katalog Promocyjny stał się katalogiem płatnym: 2zł + VAT (2.44 zł z VAT) Statystyka na dzień dzisiejszy: PageRank: 3Google IP: 20,900 Google BL: 17 Yahoo IP: 29,300 Yahoo BL: 17,887 Od godziny 15.00 - 22.00 Happy hours - czyli darmowe wpisy (dnia: 03.05.2009). Pozdrawiam, Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Od godziny 15.00 - 22.00 Happy hours - czyli darmowe wpisy (dnia: 03.05.2009). kurcze... naklepałem super długi opis a na koniec info, że jest za długi :-( to że promocja minęła to pikus -odżałowałbym 2zł :-) edit: jeszcze do długości opisu wlicza linki :-( Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady. Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Nie popadajmy w paranoję, to jest katalog stron, wiem, niektórzy robią z katalogów precle, ale katalogi służą z założenia do czegoś innego, mają na celu przedstawienia strony w krótkim opisie. Uważam, że 500 znaków by przedstawić profil strony internetowej jest wystarczający, a artykuły można publikować w specjalnych do tego utworzonych miejscach jak zbiory artykułów itp. PS. Promocja nadal aktualna. Pozdrawiam, Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Strona dodana, tylko dziwi mnie dlaczego nie dopuszczasz większej ilości znaków. Chciałem dodać z opisem ponad 500 znaków, to wywalił błąd że opis jest za długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 U mnie to samo, miałem taki ładny opis ponad 500 znaków, ale za długi, więc go trochę przyciąłem. Specjalnie wszedłem na katalog ok. 15 ale promocji jeszcze nie było, więc dopiero teraz wysłałem dwie stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Coś mi nie działa, coś jest nie tak ? Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Sprawdź https://foliapond.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ehh chyba serwer się zamulił albo padł, bo nie idzie się dostać do katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Już powinno być ok, do godziny 20 happy hour. Co do do długości wpisów już się wypowiedziałem, max 500 znaków, to jest katalog stron, a nie zbiór z artykułami, jak widzę katalogi, które nic sobą nie prezentują a wymagają min. 1000znaków to mnie po prostu krew zalewa. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WashClub Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Strona nie działa, więc na hepi ałer się nie załapię Profesjonalne kosmetyki samochodowe Surf City Garage, Collinite, FinishKare Auto-kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.