gryzonie Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pierwszy raz spotkałem coś takiego. Po wpisaniu adclick w google dostałem wyniki, ale nie było linków do strony tylko same opisy z adresem. https://www.google.pl/search?hs=Pge&hl=pl&q...btnG=Szukaj&lr= Dodam, że strona adclick.pl też coś nie bardzo funkcjonuje. Jeśli już coś takiego było to przepraszam za powtarzanie tematu //edycja Skoro tylko ja tak mam to załączam screen https://img85.imageshack.us/my.php?image=googlescreen8hl.jpg Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 sprawdź rejestr, może to coś w win. Wyniki u mnie wyglądają ok. Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja tez nie widze nic nienormalnego. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dołączyłem screen z przeglądarki w pierwszym poście, żebyście widzieli o co mi chodzi. Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A nie masz jakis blockerow albo AdBlocka ?? Moze sam wycina urle zawierajace slowo ad albo sa na black liscie ?? Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 U mnie też ok. To chyba tylko twój komp . Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgadza się ... teraz już wiem, że to napewno u mnie Nie znalazłem jeszcze przyczyny, ale widzę, że również reklamy na niektórych stronach mi się nie wyświetlają. A zatem przepraszam za zajmowanie Wam czasu... myślałem, że to coś z google nie tak //edycja: Dodam, że nie instalowałem nic - bardzo możliwe, że to coś niechcianego przeze mnie wywołuje taki efekt :/ Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Nie używasz przypadkiem Zone Alarm Pro? Bo on bez wiedzy użytkownika blokuje różne, teoretycznie niechciane rzeczy, a potem się okazuje, że jednak były potrzebne . Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.