sir nimek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Jak w Topicu. Mod rewrite zapewni szybką indeksację stron. Strona jest już w 30 katalogach i dalej będę ją promował. Zapraszam do dodania wpisu. Bez erotyki. Na razie brak topu, ale to później mój katalog z mod_rewrite Przepraszam, że zapomniałem podać adresu !!! https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1991 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Adres? Polecam: Eczytniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 PO CO jest wymagane podawanie adresu e-mail, skoro to i tak do niczego nie służy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Może po to, żeby móc zaspamować delikwenta, który spamuje ci katalog? Rzeczywiście trochę to bez sensu, bo teraz trzeba przy dodawaniu strony wypełnić dwa a nie jedno okienko... sir nimek - a jak się dodam to będę przyjacielem (przyjaciółką w sumie ) white seo i tak dalej? Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 sir nimek - a jak się dodam to będę przyjacielem (przyjaciółką w sumie ) white seo i tak dalej? Pytanie nie do mnie, ale nie mogę się powstrzymać Nie będziesz - w tym celu musisz się dodać do katalogu z murzynem Nimku - czekamy niecierpliwie na katalog z konserwą! :> Pozdrawiam, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 musisz się dodać do katalogu z murzynem Łee, przecież murzyni to ewidentnie dark seo Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 "width: 33.33%;" zmień na "width: 33%;" w tej chwili to się rozsypało. Wstaw(iajcie) w nazwy kategori " " zamias spacji. Wtedy unikniesz(cie) tego że np. "Konta bankowe" będzie podzielone na dwie linie. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.