otopoz Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 O lat mam domenę "e-schluesselband.de", od zawsze byłem w TOP 10 na frazie "schluesselband" aż tu nagle 02.01.2013 spadek. I to taki że nawet w drugiej setce nie znajduje swojej strony. Dodam jeszcze ze dostałem żadnego info w Panelu administratora, a jak pisze "schluesselband www.e-schluesselband.de" to jestem na pozycji pierwszej, więc wynikało by że nie mam filtra ani bana. Więc co się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@k Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A czemu inne? U nas takich nie ma? Czy nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Spamować trzeba umieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otopoz Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jakoś się nie spotkałem żeby ktoś z pierwszej dziesiątki wyleciał do drugiej setki, nie mając bana ani filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@k Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Czy ty widzisz jakie pytanie zadałeś? Czy niemieckie Google daje inne filtry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weblo Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/171969-google-de-jak-sie-przebic/#entry1188142 - po co 2 razy to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.