kuba1110001 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Novinet zmienił się w Novem Performance czy to jakiś zabieg "Informujemy, że z dniem 31 stycznia 2013 roku sieć Novinet zakończyła swoją działalność. Dalsza współpraca będzie możliwa w ramach Novem Performance." Pojawił się komunikat na stronie, czy ktoś korzysta lub korzystał? Czy ktoś też korzystał z firmy Novem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogoza Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja korzystam i polecam Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ja jakos sie jak narazie nie przekonuje bardzo male stawki maja za klika, mam kilka reklam banków i nikt nie założył konta ani nic nie kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSales.pl Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 w takim razie alternatywa to https://netsalescpm.pl <-- reklama rozliczana w modelu CPM (dynamiczna stawka CPM). Optymalizujemy wiele źródeł przychodu pod jak najwyższy eCPM. Najlepsze efekty wysokiego eCPM są po około 2 tygodniach. Ostatni rekordziści: - serwis z transmisjami sportowymi - eCPM z ostatnich dni ~3zł - serwis edukacyjny z zadaniami domowymi eCPM rzędu ~15-20zł z 2 dni. Wszystkie formy reklamowe monetyzowane razem z layerami, scrollami, popunderami, linkami tekstowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogoza Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 "netsales.pl" w pięty wsadź sobie tą sieć , nie akceptują żadnych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebax Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 A ja chciałbym wszystkich ostrzec przed złodziejską firmą NOVEM. Moja historia wyglądała tak: Konto w sieci Novem posiadałem bodajże z 3 lata. Z racji stawek jakoś nie za często emitowałem ich reklamy. Zbierały sie grosze, później jakieś marne złotówki. Postanowiłem spróbować wyświetlać u nich linki tekstowe Play. Zarobki były większe niż z emisji reklam graficznych. Wyświetlałem bodajże ok 3 miesięcy gdy... niespodziewanie otrzymałem wiadomość od nich, że łamię regulamin i moje konto... uwaga, zostanie zablokowane i SKASOWANE. Uwaga, podkreślam,że reklamy emitowałem w takiej formie jakieś 3 miesiące! Napisałem mejla z prośbą o wyjaśnienie w którym miejscu rzekomo złamałem regulamin. Cisza. Napisałem raz jeszcze na ogólnego e-maila i otrzymałem skierowanie do Pana Michała Walentynowicza - kierownik Działu Obsługi Sieci. Na moje pytanie: Chciałbym dowiedzieć się dlaczego moje konto login XXXX zostało skasowane a wraz z nim także zablokowana możliwość wypłacenia dotąd zarobionych środków, również tych, zarobionych ponad rok temu. Proszę o wyjaśnienia. otrzymałem jakże wyczerpującą wiadomość Ruch który Pan dostarczał w kampanii PLAY (e-shop) nie pochodził od osób naturalnie zainteresowanych ofertą PLAY, i został nam zakwestionowany przez Reklamodawcę. Kliknięcia w link tekstowy powstawały sztucznie i z tego powodu została podjęta decyzja o usunięciu Pana konta w sieci Novem. Decyzję tą podtrzymuję. Na kolejną wiadomość i odniesienie się, że przedstawiciele firmy Novem chyba celowo nie potrafią czytać ze zrozumieniem i jak tylko mogą starają się unikać odpowiedzi na jasno sprecyzowane pytanie oczywiście odpowiedzi nie otrzymałem. Cóż, rzetelne podejście do klienta przez Pana Walentynowicza. Ciekawe, w jakich szkołach tego uczą Dla wyjaśnienia. Link tekstowy znajdował się w górnej częsci jednego z większych for. W miejscu, w którym na PiO emitowany jest baner. Nie nakłaniałem nikogo do klikania itd. Nie oszukujmy się, w czasach kiedy mogło mi przyjść do głowy sztuczne klikanie i nakłanianie innych do klikania dla 6gr za jedno wejście, to jeszcze sieci Novem na świecie nie było tak jak i internetu. Dlatego ostrzegam wszystkim przed firmą Novem, gdyż: - zablokowała mi możliwość wypłaty wcześniej zarobionych środków, zgodnie z ich regulaminem jak mniemam, gdyż miało to miejsce przez ostatnie 3 lata. - nie raczyła wyjaśnić w jaki to sposób złamałem ich regulamin i co oznacza, że dostarczałem ruch od osób nie zainteresowanych ofertą PLAYA... - pomijam już praktyki jakie mają miejsce w innych sieciach, również polskich, wcześniejszego ostrzegania czy zwracania uwagi na nieprawidłowości. Nie piszę tego posta aby się wyżalić. Bardziej aby zwrócić uwagę na praktyki i podejście w/w "agencji" do swoich wydawców. Dzisiaj to byłem ja, jutro możesz być to Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.