Herkules Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 dobrze ci ktoś powiedział, że dłużnika weryfikuje się po imieniu i nazwisku Nie trylko Jakiś ty uparty no może nie "tylko" ale nie wiem czy kiedyś korzystałeś z usług e-sądu, komornik wszystko załatwia w ten sposób imię i nazwisko i koniec (masz przykład powyżej) Chociażbyś raz zrobił coś co odróżnia ciebie na tle tamtego społeczeństwa w którym obecnie się obracasz i powiedział "Popatrz nie wiedziałem, dzięki, myliłem się, byłem w niewiedzy u mnie w USA jest środek nocy" Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To był anonimowy komornik? Nazwisko dłużnika jest. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To nie jest strona dla windykatorów działających zgodnie z prawem,bo tutaj nie ma klasycznych dłużników .. tutaj macie ludzi,ktorzy popadli w totalna nędzę lub klasycznych cwaniaków,którzy nie mają majatku,bo go darowali żonie,matce,babci itd...Tutaj jest potrzebny bezwzględny typ,który przystawi broń do głowy,zasadzi kop w tyłi da 3 dni na spłatę długów .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Zapomniałem nicka. Abstynent? @Content, czy jakoś podobnie Wypisujemy dalej. Może ma jeszcze jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.