zaklopotanyBolek Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 czyli nie ma możliwości sprawdzenia skuteczności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 projekty > klikasz w nazwe projektu > zielony przycisk nad historią projektu Eksport urli to co otrzymasz trzeba przepuścic np przez LinkChecker'a i wiesz gdzie napewno* dodało * jest róznica pomiędzy tym co daje OF a stanem faktycznym, wynika ona z tego, że program jako dobre dodanie zalicza czasem nawet te, których nie ma (moderowane, nie podają linki z wpisem i takie tam duperele) - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaklopotanyBolek Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 dziękuję za odpowiedź, dodatkowo czytając cały topik robiłem tak jak dokładnie Ty napisałeś w sprawie dodawania do WP niestety dodało mi 7 a potem leciało z błedami tylko - teraz mam 7 dodań i 190 błędów. Zrobiłem jeden projekt który nazwałem rejestracja i puściłem żeby przeszedł cały (sama rejestracja bez dodawania bez tekstów, bez linków itp) poetm nowy projekt na same wp - mod wordpress post (ale w relacjach ma wszystkie trzy dotyczące wp) i poszedł na: Text pack Used for: Wordpress - Post, Wordpress 7 dodań na wp post i reszta błędy, na wordpress 0 dodań i same = spauzowałem Skrzynkę zmieniłem na o2 tak jak sugerowałeś Pyt 2 - jak masz poustawiane relacje pod podstawową dziewiątkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Z jakiego miejsca polecacie obecnie ściąganie listy "Pages to fetch" w zakładce "Proxy harvester". Mieli, mieli a nic mi do "working" nie dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 @arve_lek - Aktualnie webmini jest obsługiwany jako artykuł Kiedy można liczyć na wdrożenie tego ? Wiem, że napisanie moda, to kwestia 15 minut, ale jeszcze się nie zagłębiałem w pisanie modów Co z dodawaniem rss ? Nie widzę takiej możliwości jak była w OS. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 @zaklopotanyBolek uzywam tylko prywatnych baz, co do skutecznosci, to jezeli to baza publiczna, jestes na hexcom (sa jakies małe problemy, które maja byc rozwiązane), to tak może być - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Co z dodawaniem rss ? Nie widzę takiej możliwości jak była w OS. RSS by się przydało - może opcja generowania RSS również z zewnętrznych linków (txt?), bo w OA/OS była tylko możliwość wygenerowanie linków z projektów dodanych w sofcie. A co myślicie nad opcją KOMENTATOR - była w OA.....może warto też ją dodać w przyszłości? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syrob Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Cześć, jaką macie skutecznośc do easydir? System sam łamie captche w tym skrypcie? pozycjonowanie.warszawa.pl & pozycjonowanie.szczecin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 @zakłopotanybolek - mimo wszystko lepiej nie używaj skrzynek typu o2 itp. @syrob - nie wiem jak u innych, u mnie skuteczność easydir to jakaś 1/3 dodań i z "publicznej" i podobna z prywatnych adresów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Myślę, że zamiast RSS warto by popracować nad skutecznością softu : do RSS służy milion innych narzędzi "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam Ukazała się nowa wersja OmniFLASH v0.9.9.6 (14.03.2013) Poprawiony błąd podczas logowania występujący przy niektórych konfiguracjach serwerów Poprawiony błąd dot. paczki instalacyjnej w pewnych przypadkach po podaniu złych danych do bazy Błędy 1000 i 5000 wyświetlają się teraz w zrozumiałem dla człowieka formie Poprawiony błąd w sprawdzaniu przekierowania 301 w tools redirect Poprawiony błąd przy filtrowaniu baz i usuwaniu więcej niż 1000 rekordów na raz Proxy harvester sprawdza już poprawnie wszystkie adresy Poprawione działanie mods overclocking przy wysokich ustawieniach (dotyczy tylko mods overclocking) Dodany schema generator w toolsach Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mam pytanie o CCL. Niestety chyba nie można ustawić tak CCL: 1. Przycinam adresy do domeny głównej i dodaje jakiś ciąg. - można 2. Sprawdzam występowanie ciągu w przerobionych adresach z punktu 1. - można 3. Znowu ucinam do domeny głównej i dopiero wtedy dodaję do bazy. - Nie można ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dzięki za aktualizacje jednak wydaje mi się że nie rozwiązała ona problemu z proxy harvester (przynajmniej u mnie). Czy można jakoś wyzerować statystyki, aby ponownie sprawdziło wszystkie wyciągnięte proxy? prawie 2h po aktualizacji i niestety nadal brak sprawdzonych jako działających... Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 PHP is running as Apache mod. a jeśli mam własny serwer na ovh może jakoś obejście tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Kolejne pytanie: Czy mi się wydaje czy nie można tłumaczyć automatycznie tekstów z angielskiego na polski ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.