Saint Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nie ma to jak zrobic sobie serwer w WDC. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafting Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Czy wy obserwujecie na swoich kontach w home.pl gorszą przepustowość czy tylko u mnie wszystko się muli? Nie chodzi mi o dzień dzisiejszy tylko ostatnie tygodnie? Tak dokladnie mam to samo. Zreszta w home otwarcie przyznali ze maja jakies problemy i pracuja nad ich rozwiazaniem. Tylko ze co tydzien mowia to samo - do konca tygodnia zacznie juz dzialac prawidlowo i zmian nie widac chiny - moje podróże eXtreme sports - serwis sportów ekstremalnych ubezpieczenia grupowe - pełna oferta ubezpieczeń grupowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Szkoda, ze sa takimi medami, ze nie raczyli nawet przeprosic swoich klientow! Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_t_r Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Tak dokladnie mam to samo. Zreszta w home otwarcie przyznali ze maja jakies problemy i pracuja nad ich rozwiazaniem. Tylko ze co tydzien mowia to samo - do konca tygodnia zacznie juz dzialac prawidlowo i zmian nie widac Kilka miesięcy temu też mi zamulało, zgłosiłem i po kilku dniach admin odpisał czy 'teraz jest już lepiej?' i faktycznie było. Teraz problem wrócił, ale zgłoszony temat pozostał tym razem bez echa Za dnia mam tragedię, wieczorami nabiera dobrego tempa. pozdrawiam, hale stalowe internetowy przypominacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyuiop Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 wlasnie przstaly dzialac bazy danych , ktos cos wie ? Po rozmowie z konsultantem: Prosze o chwile cierpliwosci nasi administratorzy juz sie tym zajmuja.Awaria? Tak, drobna dysfunkcjonalnosc serwera, za kilka minut wszytko powinno wrocic do normy. i znowu jak akurat robilem cos na ich serwerach "Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 a mnie chodzi zarówno samo home.pl jak i jeden sajt klienta tam postawiony więc to chyba nie same serwery home leżą, a gdzieś jakies kabelki po drodze Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 vel: guzik prawda bo serwery w hjom czesc jest w warszawie czesc jeszcze gdzie indziej. Ostatnio tez tak bylo, ze padlo tylko czesc. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 aha, to widocznie akurat ten sajt jest w tej żywej części Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.