sh0tek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 można prosić jeden kod na test ? vanmaxiq@gmail.com / sh0tek2 www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2508 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 dla mnie też coś do przetestowania, bo to trochę kupowanie w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarod20 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jeśli to nie problem, to ja również poproszę o kod testowy Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 co jakiś czas daję kody promocyjne w tym temacie...proszę go śledzić bo to trochę kupowanie w ciemno Racja, ale pokaż mi grupę katalogów/blogów gdzie właściciele dają darmowe "multikody na test". ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kod jest w cenie 1 piwa. Nie wiem jak tu można żebrać o "kod testowy". Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Z okazji Walentynek PROMOCJA!!! Kupując: 2pkt => 1 GRATIS 5pkt => 2 GRATIS 10pkt => 3 GRATIS Promocja ważna do 14-02-2013 23:59 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2508 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dobra, biorę 2 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 na emaila poszedł kod gratisowy;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofenes Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Też się skusiłem na 2pkt w celach testowych, aby na razie przetestować co Twoja baza jest warta. Mam nadzieję, że projekt będzie rozwijany i nie zniknie zbyt szybko :] Przy okazji, czy wystawiasz FV? Wtedy może bym kupił tych kodów trochę wiecej. Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przy okazji, czy wystawiasz FV? Wtedy może bym kupił tych kodów trochę wiecej. Istnieje możliwość wystawienia FV. Proszę o kontakt na emaila. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 kupiłem parę dni temu 10 punktów - dodałem 2 wpisy jednak nie widzę ich ani w dodanych wpisach ani we wpisach w kolejce ani we wpisach w moderacji żeby było śmiesznie stan moich punktów zmalał do 6 sztuk. Czy to jakiś bug? możesz to jakoś sprawdzić? wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 zaraz to sprawdzę.. ///EDIT/// Jeżeli komuś zabrało punkty a nie dodało wpisu proszę o kontakt na EMAILA: blogi@forfront.pl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @up dzięki za szybkie załatwienie sprawy wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 https://kfrzeszow.eu/?p=131 brak przyjaznych linków ? www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 https://kfrzeszow.eu/?p=131 brak przyjaznych linków ? OK poprawię to...na przyszłość proszę nie pisać adresów na forum (email) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.