seoskryba_pl Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Mam ogromną prośbę...muszę wymieszać kilka tekstów...napisać umiem, zsynonimizować umiem ale nie wiem za pomocą jakiego narzędzia to wymieszać.Mam Seo Light i tam jest niby taki generator tekstu ale z tego co się orientuję, po ustawieniu poziomu unikalności, generuje on teksty porównując unikalność z tekstem bazowym. Czyli kolejne mogą się bardzo nieznacznie różnić między sobą.Proszę o porady nt narzędzia jakie mógłbym zastosować. Znalazłem w sieci Seo Mixer firmy Simico...może ktoś miałz tym do czynienia? Będę wdzięczny za uwagi i podpowiedzi. Pozdrawiam Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @nie wiem za pomocą jakiego narzędzia to wymieszać. Co masz na myśli "wymieszać" - taką operację jak w programie BlogiSubmitter - generator linków mikser treści. Jeśli tak to zgłoś się do mnie po aktywację na czas tego "mieszania" HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 https://mix.fabrykaspamu.pl/?c=iso Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 https://seo-z.pl/spinnerchief-ii Wersja beta SC III już wyszła, ale lepiej poczekać na stabilną wersję bez błędów. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Możesz spróbować naszej mieszarki ze stopki, ale nie sprawdza ona stopnia unikalności tekstów. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muusk Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Co do mieszarek to nie uzywam. Dobry tekst synonimizowany napisany w seolight pozwala na osiągnięcie dość dużej unikalności dla kolejnych losowań, można zamieniac pojedyncze słowa na ustalone słowa lub synonimy, zwroty lub nawet całe zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcydiakon Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Seo leniviec ma różne algorytmy mieszania. www.strefatekstu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.