RiT Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jedno z drugim powiązane, i jedno drugie pociągnie za sobą, tylko na razie nie wiadomo jeszcze czy w górę czy w dół Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Bing z Facebookiem współpracują nie od dziś. Na SMD 2012 w Poznaniu, Joe Sinkwitz pokazywał jak pozycjonować w Bingu wykorzystując FB właśnie. Joe jest ze Stanów i tam ma to większy sens, ale widać działa do dziś. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik-a Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Facebok podupada powoli mam wrażenie, ludzie już się przejedli tymi rzeczami. www.thestylishtube.com - Przepisy kulinarne - Prywatność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanticus Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Sporo osób ucieka z fb i chce likwidować konta, bo spamu się tam sporo narobiło - cóż takie czasy - "liczy się kasa, a nie ludzie". Dziwne, że przy podobnej do fb polityce gubla niewiele osób chce z niego zrezygnować na kożyść np binga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Facebok podupada powoli mam wrażenie Z pewnością mając miliard użytkowników... Podupada... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Potencjalny klient zawsze wartościowy i wraca z plecami zaplecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie wszędzie Google jest królem, aczkolwiek Bing zawsze na końcu. O Chinach było od dawna wiadomo, że nie lubi Google. Ciekawostką są Czechy, Japonia i Rosja, gdzie Google ma tylko połowę rynku (albo i mniej): źródło: https://returnonnow.c...-share-country/ Pewnie do 2013 zaszły jakieś zmiany, ale myślę że niezbyt znaczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no to skoro facebędzie sie pokazywał częsciej w wynikach to tylko czekac kiedy g+ będzie sie pokazywal w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal82 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Korea ma tylko swoje wyszukiwarki aby latwiej kontrolować spoleczeństwo Ciekawe hobby dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str9led Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ma ktoś ten sposób na tego Binga moje frazy w Google są w TOP a w bing na 16 stronie porażka jakaś Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ręka ręke myje i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STaN007 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ma ktoś ten sposób na tego Binga moje frazy w Google są w TOP a w bing na 16 stronie porażka jakaś powiem Ci szczerze, że pozycjonuje stronkę w Google na niezbyt trudne frazy i mam miejsce 2,3,3,4 a to samo w wyszukiwarce Bing jest 1,1,4,1 ciężko powiedzieć o sposób! nie korzystam z SWL ani automatów sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NtGuilty Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 pewnie są to słowa które nikt nigdy nie wpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buritos Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ma ktoś ten sposób na tego Binga moje frazy w Google są w TOP a w bing na 16 stronie porażka jakaś Nie mam sposobu, ale również chętnie się dowiem o ile jest jakiś konkretny sposób. Zmieniamy noclegi Ustka na lepsze dokładając wszelkich starań, aby noclegi nad morzem spełniały wszelkie oczekiwania korzystających z nich gości. Wrażenia zaś przedstawiamy w fotograficznych eksploracjach na przyjaznym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Strona ktora ma bana w google jest w top3 Binga. Mowie o rynku w Stanach. Malo tego mam przyjemnosc opanowac 6 z 10 top10 binga w jednej branzy . Z doswiadczenia wiem ze Bing generuje znikomy ruch w US wiec nie zawracam sobie nawet glowy. Oczywiscie puki co! Just Web Design - Not a Big Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.