Yrek Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 I ja postanowiłem postawić katalog. Nie miałem pomysłu i tam mi sie zielony kolor wmieszał i tak wyszło : Zielony w Sieci Zapraszam do zgłaszania stron. Mod_rewrite jeszcze nie funga, ale będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pminota Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Nie pobiera Meta i strasznie muli przy tym, chyba jakiś błąd w tej funkcji. Komin,Wentylacja,Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 nie udało mi się dopisać strony "Connection timed out (110)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrek Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Faktycznie coś się wysypało. Wczoraj działało bez zarzutu. Podejrzewam jednak problemy u mojego providera - zauważałem dzisiaj niestabline działanie serwera. Postaram się szybko przywrócić poprawne funkcjonowanie katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 może w logo katalogu jakiś ciekawy slogan wrzucić proponuje : "grasz w zielone?" u mnie rowniez nie pobiera meta oraz Connection timed out (110) , prosze poprawic. Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrek Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Tak jak pisałem, problem był po stronie hostingu. Drobne problemy mogą się jeszcze dziś pojawiać, ale docelowo katalog będzie funkcjonował poprawnie. Testowałem jego działanie - wszystko powinno być OK tj. POBIERANIE Z META, TOKENY, ZGŁASZANIE... itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Po zgłoszeniu strony: Dziękujemy za dodanie strony. powinna być dodatkowo informacji o pojawieniu się wpisu po akceptacji. Dodatkowo TOKEN czasami generuje przy kolejnej stronie ten sam napis na obrazku i pojawia się błąd z niezgodnościa napisu na obrazku. Nie do końca sprawnie działa generowanie napisu na obrazku. - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Strings from image doesn`t match !Error « $l_back To się pojawia po zgłoszeniu danych do wpisu. Do tego mam prośbę - popraw prosze jedno z moich zgłoszeń, wpisałem OEF zamiast OFE :/ /edit: Aha zapomniałbym - kiedy dodaję identyczny wpis (w tym samym katalogu) z tym, który wygenerował taki błąd dostaję komunikat, że strona czeka na akceptację. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 mi nie pobiera meta, czyli dla mnie taki qlweb odpada bo niechce mi sie w qlwebie wpisywac danych jak jest 1000 innych qlwebow ktore to zrobia za mnie taka mala rada Blog osobisty Rozwój osobisty Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrek Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Czytajcie proszę to co do was piszę. Napisałem że występują drobne problemy z serwerem i można się spodziewać drobnych anomalii jeszcze w ciagu tych kilku dni. co do OFE i OEF to tak myslalem ze blad, choc sprawdzałem i w US taki skrót tez obowiązuje. Juz poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dziękuję za poprawienie wpisu !!! Co do mojego wcześniejszego postu - informowałem tylko co jest nie tak, żebyś wiedział. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.