Mikus90 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Hej, Do swojej brygady SEO chcę zatrudnić nową osobę do pomocy. Za bardzo nie wiem jak się za to zabrać w krótkim czasie Macie może jakieś pomysły jak zbadać poziom wiedzy branży i jakie zadanie mu dać żeby go przetestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja zastanowiłbym się nad budżetem nowego pracownika, albo zatrudniasz "teoretyka forumowego" za 2k na rękę, albo speca, który zrobi każdą frazę za 10-15k na rękę. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zadaj mu pytanie jak została wypozycjonowana domena profiser.com na fraze "pożyczki" Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie napisałeś co ma należeć do jego zadań, a od tego zależy jakiej wiedzy powinno się od niego oczekiwać i - co za tym idzie - jakie pytania zadać mu podczas rekrutacji. Ja bym prosił kandydatów o linki do profili na forach SEO, na których się udzielają Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zrób mu test tylko przy Tobie nie przez neta + wybierz sobie wcześniej kilka stron które są pozycjonowane różnymi metodami, i niech powie jak są pozycjonowane, jak on by to zrobił itp. Jednym słowem musisz go maglować. Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kojotek kiedyś miał fajny test z pytaniami na stronie które wymagały już przynajmniej średnio - zaawansowanego poziomu żeby na nie odpowiedzieć więc na pewno bym z tego skorzystał. Profile na forach seo to trochę niezbyt dobry pomysł założe się, że jest masa dobrych pozycjonerów która nie lansuje się na forach, a ma dużą wiedzę. activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 albo speca, który zrobi każdą frazę za 10-15k na rękę. Co by zrobił każdą frazę potrzebuje chyba do tego sporego zaplecza firmowego (i nie mówię tutaj o zapleczu-zapleczu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus90 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A racja nie chce od razu zatrudnić specjalisty bo mnie nie stać ale osobę z zajawką do SEO. Osoba będzie się zajmowała nowymi projektami. Będzie obsługiwała publikera, wpisy na SEOkatalogach i pewnie coś tam jeszcze wymyśle. Jeśli chodzi o publikera to nie oczekuje super wiedzy na ten temat. Może powinien mi wyjaśnić terminologię z zakresu SEO? Nie napisałeś co ma należeć do jego zadań, a od tego zależy jakiej wiedzy powinno się od niego oczekiwać i - co za tym idzie - jakie pytania zadać mu podczas rekrutacji. Ja bym prosił kandydatów o linki do profili na forach SEO, na których się udzielają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Co by zrobił każdą frazę potrzebuje chyba do tego sporego zaplecza firmowego (i nie mówię tutaj o zapleczu-zapleczu) Wyszedłem z założenia że spec, zajmie się równiez odpowiednim zapleczem - a to może ładnie zwiększyć koszty. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Może powinien mi wyjaśnić terminologię z zakresu SEO? To nie sprawdzi jego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Chcesz zatrudnić, ale po pierwsze czego wymagasz, i na jakich warunkach, to podstawa, za jaki $ i rodzaj umowy Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus90 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No właśnie... i tu mi otworzyliście oczy. Musze bardziej skonkretyzować swój zamiar zatrudnienia Chcesz zatrudnić, ale po pierwsze czego wymagasz, i na jakich warunkach, to podstawa, za jaki $ i rodzaj umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 , albo speca, który zrobi każdą frazę za 10-15k na rękę. jak @Fikas mówił spec w firmie nie zrobi wiele jak firma mu na to nie pozwoli. Nikt nie wypozycjonuje np. Frazy "kredyty" bez odpowiednich narzędzi i zaplecza. Co do wyboru pracownika to referencje przedewszystkim. Ale ja skromnie uważam że lepiej wziąć "teoretyka forumowego" za 2k i samemu nauczyć go;) tacy ludzie mają często więcej zapału niż i chęci do pracy niż spece którzy robią pracę bo muszą i nie chcą sie rozwijać ani nic;) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja w sumie też szukam taniego współpracownika, ale robię to poprzez praktyki. Więc może to też być pomysł dla Ciebie jeżeli masz coś wiedzy do przekazania. activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus90 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Masz racje:) praktyki to świetny pomysł Ja w sumie też szukam taniego współpracownika, ale robię to poprzez praktyki. Więc może to też być pomysł dla Ciebie jeżeli masz coś wiedzy do przekazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.