nisanosa Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Mam filtr na jedną z moich stron. W ostatnich tygodniach była w 5-tej setce na kluczową frazę. Powoli wymieniam zduplikowany content na wysokiej jakości oryginalną treść mojego autorstwa. Dzisiaj strona skoczyła w google o ponad 150 pozycji do przodu, ale obok adresu strony pojawiło się tajemnicze "?li=15" . Czy wie ktoś co to ?li=15 oznacza ? Wygląda to tak: strona.pl/?li=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zmienna $_GET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisanosa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ale co ta zmienna oznacza ? Dzisiaj już tej zmiennej rano przy nazwie mojej strony nie było i 170 pozycji w dół. Teraz znowu zmienna się pojawiła i 170 pozycji w górę. O co tu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 https://php.net/manual/en/reserved.variables.get.php Dzisiaj już tej zmiennej rano przy nazwie mojej strony nie było i 170 pozycji w dół. Teraz znowu zmienna się pojawiła i 170 pozycji w górę. O co tu chodzi ? https://www.forum.optymalizacja.com/topic/157803-krysztalowa-kula/page__hl__%2Bkryszta%B3owa+%2Bkula jakiś link do tej strony? Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ale co ta zmienna oznacza ? To groźba, zostało ci 15 dni To oznacza że masz kiepski skrypt i musisz prawdopodobnie zrobić przekierowanie. To znaczy zlecić komuś O przekierowaniach masz tutaj.* *Jeżeli ta podstrona nie jest pożądana nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jest to parametr, który zapewne wskazuje numer strony artykułu/kategorii, lub coś w tym stylu, przez co masz duplikację treści na stronie w wersji bez ?li=15 i właśnie na niej. Jeśli to paginacja - ustaw canonical tak, aby: strona.pl/artykul strona.plartykul?li=1 ... strona.pl/artykul?li=15 wskazywał na pierwszy z nich. Indeksowanie zbędnych parametrów dodatkowo warto zablokować w GWT. Tak jak Trotyl napisał, może to być wina błędu w skrypcie, przez co możesz mieć na przykład nieskończoną paginację w kategoriach, a Google to łyka, lub adresy dostępne po prostu w dwóch wersjach z id i bez id. Zastosowanie dwóch powyższych powinno pomóc. Bez podania adresu to zabawa we wróżbitę Macieja. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisanosa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 LINK Po prawej stronie jest skrypt do losowego wyświetlania pojęć ze słowniczka. Ten sam skrypt jest stosowany do losowego wyświetlania reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 A zapytam tak z ciekawości: co cię skłoniło do domeny .cc (domena przypisana do Wysp Kokosowych)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisanosa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Chcę mieć jeszcze kilka stron o powiązanej tematyce. Myślę, że dzięki zastosowaniu domeny .cc moje strony będą łatwo zapamiętywalne i łatwo kojarzone ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.