Radosław Laskowski Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Hmm o bierzecie pod uwagę to, że po ostatnich zmianach algorytmu Google zwraca uwagę na zbyt zopytmalizowane strony. Uważam, że pierwsza poszła w górę bo: jak to można określić - jest naturalna Prowadzenie konta AdWords - tylko w Grudniu promocja 49zł -> WebPlan.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FancyFactory Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ostatnio zauważyłem że jedno z moich zaplecz delikatnie mówiąc się sypie (5% linków w obrębie strony nie działało) ale niezmiennie trzyma się w TOP3! na średnio trudną frazę. Rzecz jasna usterki naprawiłem, pytanie tylko czy teraz nie poleci w dół... :-) biznes plan wzór do Urzędu Pracy i pisanie wniosków o dotacje z Urzędu Pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 stron, które mają błędną walidację, a nie podjąłbym się ich pozycjonowania bez odpowiednich zmian na stronie. może ta?: https://validator.w3.org/check?uri=google.pl&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 tak żeby zamknąć, czy walidacja jest dla google istotna, czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Walidacja nie jest na pewno tak istotna jak inne czynniki, o ile w ogóle jest w jakims stopniu istotna. Pewne jest natomiast, że szybkość wczytywania strony nie ma żadnego znaczenia na pozycje, bo u mnie jedna strona może wczytywać się 5 min a na serwerach google w kilka sekund,jeśli google brało by pod uwagę prędkość wczytywania strony musiałoby korzystać z takich kompów jakie mają zwykli użytkownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.