pabart Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 czy umieszczanie linków zwrotnych do katalogów na wydzielonej podstronie jest niedozwolone ?? a co za tym idzie grozi wyoutowaniem z Google?? agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie.... Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 tak - dostaniesz dożywotniego bana w google :\ Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabart Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 szkoda wielka szkoda bo pieczolowicie zbieralem owe linki czyli co zrezygnowac z mojej (jak sie juz zdazylem dowiedziec) farmy linow czy nie rezygnowac i pozwolic googlasowi mnie uziemic ?? myslicie ze moglbym Googlowi powiedziec ...sorry DŻI nie wiedzielem ?? agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie.... Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Wszystko zależy od ilości tych linków. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabart Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a zebralem ich tam ponad 300 agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie.... Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ehh, żadnego wyautowania nie dostaniesz, możesz sobie ich zbieraż ich chcesz. I powiem jedno ja jestem lepszy.. bo uzbierałem ich 2razy tyle co Ty Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Wazne zeby oprocz linkow mna sicie byla jakas tresc w tedy out Ci nie grozi https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wazne zeby oprocz linkow mna sicie byla jakas tresc w tedy out Ci nie grozi To mam pytanie czy opis strony do linku jest trescia czy to dalej tylko link Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkey7 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 czy umieszczanie linków zwrotnych do katalogów na wydzielonej podstronie jest niedozwolone ?? a co za tym idzie grozi wyoutowaniem z Google?? jeśli nie dajesz linków do tej podstrony, to możesz to olać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.